Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cd tematu gdzie była rozmowa o egzorcystach

Polecane posty

Gość gość
Up ↑

Gość gość
No to jeszcze raz polecam książkę "Zakładnicy diabła".

Gość gość
A ja obejrzenie na yt WYWIADU Z DEMONEM MELIDEM. Cała prawda o tym co zły myśli o ludziach i upodobaniu z jakim tarzamy się w grzechach. Szokujące dla mnie było, że demon był tym bardziej wstrząśnięty niż przeciętny człowiek. Nie pamiętam czy w tym nagraniu czy innym ale w wyznaniach diablów przewija się zazdrość o wielkie łaski jakie możemy wypraszać za wstawiennictwem pogromczyni szatana czyli Matki Boskiej. Demony jej nienawidzą, ale przewija się motyw żalu że ludzie mogą łatwo zmienić swój los i uzyskać wieczne szczęście u Boga a oni już nie.

Gość gość
ks glas egzorcysta muwi o egzorcyzmach i jak go pokonac na yutube jest ksiazka rady dobrego pasterz terz mozna znalesc to sa zebrane modlitwy kture pomagaja w walce z złem ruzaniec jest najpoterzniejszy jak by to powiedziec

Gość gość
Ks Glas "Demony seksu".

Gość gość
A tu jest link z usuniętego tematu: http://prawda-nieujawniona.blog.onet.pl/2014/05/27/%E2%99%A5-modlitwy-o-obrone-przed-szatanem-o-uwolnienie-o-uwolnienie-od-leku-pokus-przeklenstw-i-urokow-blogoslanienie-domow/ Po skopiowaniu z tamtego tematu moge teraz podzielić sie nim bo jest dobry. Ale rzeczywiście Roozzaniec to ochrona przed złem. I najbardziej go polecam.

Gość gość
Mnie pomogł i jest wiele świadectw w necie jaj pomaga. Chwała Panu !!!

Gość gość
Różaniec 3 x dziennie zapewnie ochronę przed Szatanem.

Gość gość
A na te eyproszenie łask pomaga?

Gość gość
Pomaga.

Gość gość
to proste hackerzy którzy należą do sekt (lepiej nie wymieniać ich nazwy ) już po tygodniu dwa razy usunęli mi wpis o tym jak uwolnić kobietę od cyrografu . Oni to czynią z poza kafeterii poprzez programy szpiegowskie , dla nich to bułka z masłem . Natomiast jeśli chodzi o uwolnienie od demona to najlepiej wezwać św. Marcelina I Piotra Egzorcystę , wystarczy odmówić dwie dziesiątki a następnie wezwać ich na pomoc . Wezwani wieczorem przybywają nad ranem . Są bardzo skuteczni w działaniu a ich sława jest wielka na bliskim wschodzie , w Rzymie jest kościół pod ich wezwaniem .

Gość gość
Czy ktos jeszcze ten watek pamieta?