Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina234

Smieja sie ze mnie w szkole,ze jestem brzydka.

Polecane posty

Gość Ewelina234

Chodze do 1 gimnazjum j codziennie praktycznie ktos sie ze mnie smieje ; (( Podchodza durnie z klasy i mowia "ej laska,ale jestes ladna,masz ladna twarz,kiedy mialas wypadek" i takie cos ; (( Dzis plakalam po szkole,bo mielismy prace w grupach i musialam sie obrocic do takich dziewczyn z klasy z tylu (one sa popularne i wgl) i taka jedna powiedziala na glos "boze,jestesmy z ta zamulona krowa' ; (( i potem prosto w twarz sie ze mnie smialy,az oczy mi lzawily,ale powstrzymalam sie od placzu.Ja juz naprawde nie wiem co robic,jestem do tego samotna w szkole,siedze sama,z nikim nie gadam.To dopiero poczatek roku,a juz robie za klasowe popychadlo,nikt nie ma skrpulow.

Gość gość
Powieś się :P

Gość gość
Slyszalas o makijazu? pewnie taka przy kosci jestes

Gość gość
Pomaluj się, zadbaj o siebie. Wyreguluj i podkreśl brwi, użyj zalotki i tuszu, naucz się robić kreski. Nikt nie każe ci się tapetować, ale taki lekki makijaż bardzo zmienia twarz.

Gość gość
Nawet niech sie tapetuje jak to ma jej pomoc.

Gość gość
a jak makijaż nie pomoże to zwyczajnie zmień szkołę i tyle bo i tak już nie zmienisz zachowania debili a tylko samoocena Ci prze tych debili spadnie

Gość gość
Powiedz wychowawcy lub pedagogowi, przecież cala klasa się nie uwzięła na Ciebie. A skad jesteś? Z dużego miasta czy wsi?