Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawywy8384

mięso z kozła

Polecane posty

Gość ciekawywy8384

Widziałem na wsi, że jak zabijali kozła to najpierw ucinali mu jaja, po co to się robi ? Czy go to boli :P ? normalnie koleś mu je uciął nożem i potem go ubili

Gość pawelos___gda
po to żeby mięcho było dobre i nie śmierdziało to trzeba go pozbawić klejnotów :D knurowi robi sie to samo :D :D a ucinanie na pewno nie łaskocze weź sobie noża i tnij jaja na żywca to sprawdzisz :D

Gość gość
mój tata kiedyś hodował na mieso koziołka i też mu uciachaliśmy jajca właśnie ze względu na mięso gdyż chodzi o jego zapach i świeżość dokładnie tak samo robi się świniom jak kolega wyżej napisał. czy boli to na pewno..:P ale to jego boli a nie nas więc czym się tu przejmować :D

Gość gość
2 razy widzialem taka akcje :P :P raz pomagałem go pozbawić męskości hehe a raz oglądałem jak pozbawiaja w jakim celu to nie wiem ale jaja ma koźlak wielkie i jak mu tylko wycieli to raz zostawili go zwiazanego aż padnie zapewne z wykrwawienia i bólu bo smiem watpic zeby swedzialo :P :D

Gość gość
współczuje takiemu koziołkowi :D jakby mnie mieli jaj pozbawić to bym się wolał zaj***ć hehe chociaż potem i tak go ubiją to chwila bólu i po jajcach :)

Gość gość
mój wujek jak bił to też wycinał mu pena i wora masakra widok :D jeszcze jak kozioł morde drze jak mu jaja i pena tną :D hehehe boli na bank :D też sb nie wyobrazam jakby mi mieli go wycinać :o i to w dodatku na żywca :D w ch**j krwi mu sie leje :P potem i tak jeszcze gardło musza mu podciąć :D

Gość gość
mój kumpel kiedyś ucinał koziolkowi jaja przed zabiciem :D we 3 go trzymali a jeden jaja ucinał :D mówił że 20 minut mi piłowali wora bo nóż mieli niezbyt ostry hhahaha a kozlak wrzeszczał :D

Gość gość
Boże jacy psychopaci tu siedzą. Jesteście zalosni. Jak tak można

Gość gość
Urodzicie się w przyszłym życiu knurami i kozlami. Tak dziala karma

Gość gość
życzę wam i by wam ucięli jaja

Gość gość
Powinno być zabronione chalupnicze zabijanie zwierząt. Te ciemniaki nie maja pojecia o technikach i odpowiednich narzedziach do tego celu i jeszcze cieszą się ze swojego sadyzmu. Żałosne. To właśnie świadczy na jakim poziomie mentalnym żyją. Jakim trzeba być debilem żeby nie wymyśleć tego że śmierć należy zadać szybko i bezbolesnie a narzędzie powinny być bardzo ostre i odpowiednio dobrane rozmiarami. Zalosne prymitywy ze wsi

Gość gość
S*******ny napiszę skargę na was

Gość gość
zwierzeta w ubojniach są czasami gorzej zabijane a jajca mu się ucina bo mięso wtedy zyskuje na smaku :) knurowi też się ucina przed ubojem

Gość gość
kiedyś mój kumpel jak zarzynał to też mu worca uciął nożem :P piłował mu go z kilka minut :D :D chociaż kiedyś kumpel mówił że widział jak w rzeźni podrzynają gardło i jeszcze żywemu koziołkowi odrzynają nogi i brzuszek rozcinają to dopiero masakra :/

Gość gość
nie wiem z czego wy sie smiejecie :/ chlopy wy też macie jaja :) i wyobraźcie sobie że ktoś silniejszy by wam je ucinal nieostrym nożem pare minut..też byście się darli z silnego bólu a na koniec kolejny bol - zarzynanie gardła i jak wyzej ktoś napisał - ucinanie nóg czy patroszenie brzucha ;/;/ sam zabijałem i królika i karpia i prosiaczka biłem małego ale szybko i tyle

Gość gość
ja go jaj pozbawiłem tasakiem :D serio :P w tamtym roku najpierw koziołka z tatą i wujkiem skrępowałem (związaliśmy mu nogi) położyliśmy go na wage, zważyliśmy go wora i pindola mu złapałem i ostrym tasakiem jedno cięcie i po fiucie :P potem podcięliśmy gardło i tyle :D

Gość gość
przedwczoraj tata z kumplem kupili koziołka i pomagałem bić, ja z kumplem trzymałem a starszy jaja właśnie obrzynał :D masakra hehe jak on beczał a ile krwi mu się z wora lało :P