Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet_z_milionem_na_koncie

O takie ciała kobiet są najbardziej atrakcyjne [FOTO]

Polecane posty

Gość gość
generalnie tak ale nikt nie wymaga od kobiety by tak wyglądała. Wręcz nawet zaniedbane, grube i brzydkie kobiety znajdują miłość.

Gość gość
może są piękne, ale straszne chudzielce.

Gość fantazja iluzji
te lale to silikon, fotoshop oraz operacje plastyczne i tapeta i makijaż, czyli 98% iluzja, a może nawet 100%. Co smutne to że młode kobiety biorą tą iluzje za model do naśladowania, i mają kompleksy że nie mogą temu dorównać, a potem anoreksie, diety, silikony, tapety, czyli nakręcanie komuś kasy i wyścig do ideału( którego nie ma), czyli gonienie iluzji. Przykre i smutne to co oni z wami robią codziennie dziewczyny.

Gość Man 100
takie chude są właśnie najpiękniejsze

Gość prawictwo pospolite 193
wyglada mi na photoshop

Gość gość
do Man 100 OK, ale wiesz, że jak zdejmą te super staniki, to biustu brak? lub prawie brak?

Gość gość
A fuj,same kosci.kobitka powinna miec tu itam sexi krągłości a nie kanciaste ciało.

Gość Facet_z_milionem_na_koncie
@ fantazja iluzji dziś A jeżeli powiem ci, że widziałem tego pokroju na żywo, to też mi będziesz wmawiał, że to iluzja? Może halucynacja?

Gość gość
Mam znajomą, która ma podobną budowę, figurę i wzrost. ona jest weganką, je max 1800 kcal dziennie, a przy tym codziennie albo biega (10-15-nawet 20 km), albo skakanka, albo jakieś skalpele i turbo z Chodakowska robi, albo zumba, albo silownia.... wtedy to się tak może i wygląda... a, i ona jest jeszcze mloda, nie ma 30-stki i nie ma dzieci...

Gość gość
Ale kościotrupy, fuj :(

Gość gość
To nie sa zadne figury tylko zwykle wieszaki na cholerycznie drogie szmatki.

Gość gość
To jesy tylko ciało, które ma się przez chwilę w pewnym wieku. Z wiekiem się zmienia jak wszystko. A prawdę o sobie nosimy w sercu. I to przyciąga ludzi.

Gość Facet_z_kapeluszem
chude są po prostu seksowne grube = nieatrakcyjne wszyscy o tym wiedzą, lecz nie wszyscy pojmują stąd komentarze w stylu "one są przerobione, plastikowe, wyretuszowane itd." Ja na mieście często spotykam atrakcyjne (czytaj szczupłe) kobiety

Gość gość
dokładnie tak jak mówi facet z kapeluszem, zgadzam się

Gość gość
ja mam takie, i tak ćwiczę , jem rozsądnie . Mój facet ma dosłownie świra na moim punkcie.Tak wiem zaraz wpadnie tłum rozjuszonych , ale takie rzeczy są do wypracowania, tylko wymagają konsekwencji.

Gość gość
Ja muszę schudnąć jeszcze z 8 kg i też tak będę wyglądać

Gość gość
Fakt figura idealna :) ja mam 166 cm i aktualnie ważę 53 kg, żeby wyglądać jak laski ze zdjęcia musiałabym schudnąć jakieś 6-8 kg. Ale cóż... bardziej kocham jedzenie niż facetów, wiec możecie s********.

Gość Daniel Daniel
Skoro waga nie ma znaczenia, to dlaczego faceci zwracają uwagę tylko na szczupłe kobiety? Bo tylko takie się facetom podobają. Szczupłe znaczy seksowne, atrakcyjne. Nie ma grubej kobiety, która uchodziłaby za atrakcyjną.

Gość gość
22:27 Bzdury mam sąsiadkę chyba z 50 lat , ma taką figurę jak te modelki na zdjęciu. Chodzi w obcisłych dżinsach rurkach, szortach i dobrze wygląda, lepiej niż niektóre młode obrośnięte tłuszczem gimbusiary.

Gość prawik26
faceci wybierają małe i niezbyt chude bo takie są najpłodniejsze mają najwcześniej pierwszą miesiączkę i najpóźniej menopauzę rodzą więcej dzieci i jest takich co pokolenie więcej to są dane statystyczne a nie jakieś kampanie reklamowe to nie są prawdziwe kobiety to iluzja pokażcie prawdziwe zdjęcia bez makijażu w zwykłych ciuchach bez retuszu

Gość gość
Iza Wielgosz jest w moim typie

Gość gość
7.09 22.10 Po 30 mozesz wygladac idealnie wszystko zalezy od Ciebie, od preferencji, jak naprawde bedzie Ci zalezalo na kondycji, dobrym zdrowiu i niezmiennie ladnej figurze to w kazdym wieku to osiagniesz.

Gość gość
Jak facet sam o siebie dba, ćwiczy, biega, pilnuje diety,nie piję piwska i ma świetną sylwetkę - szerokie ramiona, płaski brzuch, jędrne pośladki to może tego wymagać od potencjalnej partnerki. Najpierw trzeba wymagać od siebie. Tylko ciekawe ilu facetów byłoby w stanie trzymać dietę, ciągle sobie czegoś odmawiać i regularnie ćwiczyć.

Gość gość
Zabawne jest to co napisalas.co ma facet do Twojej figury, dobrego zdrowia i super kondycji, co do twojej pewnosci siebie i dobrego samopoczucia? Najwazniejsze myslec o sobie- podobac sie sobie i byc zadowolonym z wypracowanych efektow. Z tego, ze zdajesz sobie sprawe, ze tyle zalezy tylko od ciebie.....

Gość 098u76
Ja tam nie widzę problemu, bierzcie sobie faceci te najbardziej atrakcyjne według was i tyle :)

Gość gość
Fakt figura idealna usmiech.gif ja mam 166 cm i aktualnie ważę 53 kg, żeby wyglądać jak laski ze zdjęcia musiałabym schudnąć jakieś 6-8 kg xxx Moim zdaniem obecnie jesteś szczupła :) Poniżej 50 to niech ważą gimnazjalistki albo dziewczyny niższe od ciebie o ponad 6 cm. Poza tym niektórzy jakby chudzi nie byli to i tak by nie wyglądali jak laski ze zdjęcia, np. dziewczyny z szerokimi biodrami (szerokim rozstawem kości biodrowych) lepiej wyglądają jak mają trochę więcej ciała. Nie mówiąc już o tym, że jak komuś się spodoba szczupły brzuszek i talia, to i tak powie że cycki za małe itp. ;)