Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 37 lat i nigdy nie mialem dziewczyny Jak sie zmienic

Polecane posty

Gość gość

czy sa jeszcze szanse aby sie zmienic - w jaki sposob>? do tego jestem prawiczkiem

Gość gość
Bidulku, takiego starego prawika, żadna nie będzie chciała.:D

Gość gość
Niedługo to 60latki będą zakładać takie tematy. :D

Gość gość
Wodzu?

Gość gość
zmiany zaczynaj od siebie, od umyslu po cwiczenia fizyczne prace i zainteresowania. Jak nie masz jaj zeby podejsc do lasek w realnym zyciu to zaloz konto na portalu randkowym i zagaduj dziennie do 10 kobiet. Metoda prob i bledow i w koncu kogos znajdziesz. A to ze jestes prawiczkiem nie wydaje mi sie ze jest to jakas skaza dla Ciebie bo jezeli bedziesz to uprawial z jakas kobieta w Twoim wieku to bedzie sie czula wyjatkowa, ta pierwsza. Musisz CZUC SIE jak facet z jajami a kazda Twoja wada przemieni sie w zalete. Zaczepiaj kobiety piszac o nieszczegolnych rzeczach na zdjeciach badz komplementuj ich wyglad z dozą dystansu, zaciekaw je a beda chcialy z Toba spedzac czas

Gość gość
zmiany zaczynaj od siebie, od umyslu po cwiczenia fizyczne prace i zainteresowania. Jak nie masz jaj zeby podejsc do lasek w realnym zyciu to zaloz konto na portalu randkowym i zagaduj dziennie do 10 kobiet. Metoda prob i bledow i w koncu kogos znajdziesz. A to ze jestes prawiczkiem nie wydaje mi sie ze jest to jakas skaza dla Ciebie bo jezeli bedziesz to uprawial z jakas kobieta w Twoim wieku to bedzie sie czula wyjatkowa, ta pierwsza. Musisz CZUC SIE jak facet z jajami a kazda Twoja wada przemieni sie w zalete. Zaczepiaj kobiety piszac o nieszczegolnych rzeczach na zdjeciach badz komplementuj ich wyglad z dozą dystansu, zaciekaw je a beda chcialy z Toba spedzac czas

Gość nie bądż durnym idiotą
po chu/j ci dziewczyna, to tylko kłoda u nogi, ciagle im mało i ciągle nie zadowolone, a ty zapier///dalaj jak ta głupia świnia 24/7. Dam ci rade, idź do burdelu albo znajdź panne na doskok, BEZ ANGAŻOWANIA SIĘ. Teraz takich panien jest dużo, bo faceci za dobrobytem wyjechali na zachód zarabiać hajs, i rozwalają przy tym rodzine, a TY na tym korzystasz bo dymasz ich dziewcznyny, robisz im przysługe myśle.

Gość gość
"a TY na tym korzystasz bo dymasz ich dziewcznyny, robisz im przysługe myśle. " hehe :classic_cool:

Gość gość
mieszkam za granica - w Londynie

Gość gość
wyru/chaj jakąś muzułmankę :classic_cool:

Gość gość
Pożyczka na Dowód osobisty bez Zaświadczeń http://www.kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Pożyczki na Dowód dla Każdego - Kredyty na Wakacje 2015 - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, chwilówki na dowód bez bik Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!

Gość gość
muzulmanki nie lubia mnie