Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachlysniecie syropem jakie moga byc konsekwenxje blagam was o pomoc

Polecane posty

Gość Chłoptaś z kafeterii
Ktoś mnie wołał?

Zaksztusiłem się spermą partnera :(

Gość gość
Mojej córce troszkę ulalo sie mleko gdy hyla noworodkiem. Pediatra osluchowo nic nie slyszal, ale powiedział, ze zapalenie pluc moze rozwijac sie bezobjawowo. Skierowal na rtg. W szpitalu oprocz rtg kazali zostac na obserwacji. Zwracali uwage czy corka nie kaszle, nie krztusi sie przy ssaniu piersi, czy nie ma goraczki, czy spokojnie spi i ma apetyt. Na szczescie na rtg bylo czysto. Wszystko ok, ale takie zachlysyowr zapalenia pluc u dzieci sa czeste, wiec Chloptasiu nie wymadrzaj sie i nie badz madrzejszy od lekarzy. Dziecko trzeba obserwowac.

Nie muszę być mądrzejszy od lekarzy, bo mam w rodzinie trzech - wujka kardiologa, ciocię stomatologa i kuzyna pediatrę. Pewnie panikowałaś, więc lekarz dla świętego spokoju zostawił córkę na obserwacji. A nie słyszałem jeszcze o tym, by zapalenie płuc nie dawało objawów :D:D:D:D

Gość gość
Przecież ten dzieciak ma 3,5 roku, durne kury :D Stary koń, to przecież wykasła co tam wpadło do tchawicy. Zachłystowe zapalenie płuc rozwija sie u niemowlaków, które nie mają jeszcze wykształconego tzw. efektywnego odkasływania.

Gość gość
Swoją drogą to nie możesz przedszkolakowi podać leku na łyżeczce, tylko kombinujesz ze strzykawą ? :O Jakieś upośledzone to dziecko czy co :O A może ty w starej krowie widziz cały czas dzidziusia :O Hoduj dalej życiową kalekę.

Gość gość
Przecież ten chloptas to troll, po co odpowiadacie...Autorko dobrze ci radzą, obserwuj dziecko i idź na kontrolę do pediatry.

Żaden troll, tylko osoba z wiedzą medyczną czerpaną od lekarzy, nie z gugla. Naczytacie się jakichś pseudomedycznych porad i wydaje się wam, że tak jest naprawdę.

Gość gość
Chcialam miec odmierzone 4 ml i tylko dlatego podalam w strzykawce moje diecko nie jest uposledzone,ale co gdybys faktycznie trafila? Skad ta żółć. Corka kasla co jakis czas tylko ze to moze byc tez efekt przeziebienia

Gość gość
w mojej miejscowości 3 miesiasce temu 36 letnia kobieta zmarła po tym jak zakrztusiła się tabletką.

Gość gość
Tylko ze tabletka to jest ciało obce nie syrop,a zmarla odrazu czy po jakims czasie

Gość gość
gosc z 17.07, żenujący poziom inteligencji :-/