Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ja jej mało płace?

Polecane posty

Gość gość
zreszta w calym domu sa szklane sciany i lustra, mam syna wiec troche ciapka, ciekawe czy majac pracownice pozwolilabyc na wyodbijane paluchy w calymdomu

Gość gość
oj to straszni syfiarze jestescie:D

Gość gość
ostatni mój post to jest nieuczciwe, że wyrywasz jej te 2 godziny wałkowanie w kółko tej samej kwestii która się nazywa: 200 - 300 złoty (nie liczę ile to wychodzi, ale tak na oko) nie ma sensu ty nie chcesz zapłacić za pracę i robisz coś, co jest powszechnie stosowane, czyli oszustwo z godzinami do odebrania, kiedy pracodawcy będzie to pasowało ZAPAMIĘTAJ SOBIE, ŻE ZAZWYCZAJ LUDZI NIE OBCHODZĄ WOLNE GODZINY, które są wyrywane z ich wolnego czasu, tylko PIENIĄDZE ZA WYKONANĄ WTEDY PRACĘ jak widać i ciebie także interesują TE PIENIĄDZE poza tym nie jesteś zbyt honorowa, bo ja nie gadałbym nawet na forum z osobą, która kilkakrotnie nazwała mnie MENDĄ :D jesteś najprawdopodobniej zwykłym skąpiradłem bo coś tak czuję, że te 200, 300 zł to ty wywalasz na byle kosmetyk w miesiącu i to lekką rączką skoro tak bardzo nie chcesz ich zapłacić

Gość gość
22:50 wydaję bomnie na to stac. Mamwielu pracownikow, gdybym wszystkim rozdawala po 300 zl to cienko bymna tmwyszla!

Gość gość
ale nie stać cię aby zapłacić jej więcej :D typowa MENDA

Gość gość
i menda jestes Ty! nie pisalam nic na temat twoich obelg ponieważ wiem co to jest kultura ! gdyby mójojciec wktorego firmie pracuje tak rozwalalkase jak doradzasz todo niczego by nie doszedl, tak jak ty obecnie!

Gość gość
przestan mnie obrażać ! mozliwe ze nie jest to zachowanie godne pochwalenia ale napewno nie jestem nieuczciwa bo te godziny odbiera!! nie wazne kiedy aleodbiera!!

Gość gość
ten wyżej było już naprawdę ostatni ps byłaś ciekawa czy mało jej płacisz dostałaś odpowiedź szukasz uznania może idź do tych pracowników aby się do ciebie nieszczerze pouśmiechali :D będziesz zadowolona gdy za plecami nazywają cię pizdą i mendą tak już jest że jak chcesz sobie zaoszczędzić na pracowniku to miej TWARDĄ DUPĘ i nie pytaj na forum o oczywiste rzeczy i nie oczekuj uznania za coś, co jest NIE FAIR

Gość gość
zdziwilbys sie ale zadnen inny pracownik nie wydziwia i nie kombinuje zeby nie pracowac! wszyscy pracownicy mnie szanuja,ale jakkomussie nie chce i zalezy mu tylko napieniadzach to tak sie wlasnie zachowuje!

Gość gość
pracownicy biurowi zarabiaja u nas duzo wiecej,ale chyba jest roznicamiedzy praca biurowa a sprzataniem?? nie widzisz roznicy?

Gość gość
skoro to jest nieważne kiedy to czemu akurat podczas twoich wakacji? :D leże i kwiczę :D gdybyś nie zasłaniała się autorytetem ojca LUDZIE BY CIĘ ZJEDLI tak jesteś cienka :D wiem, że miał być ostatni ale nie mogłem się powstrzymać :D po prostu ZA MAŁO JEJ PŁACISZ i żadne twoje bulwersacje tego nie zmienią tak jak ty walczysz o swoje według swojego uznania tak samo ona walczy według swojego na drodze do porozumienia stoi twoja pazerność i zakłamanie i nawet głupota, bo akurat komu, jak komu, ale osobie, która łazi po moim domu płaciłbym godziwie jeszcze masz szansę być człowiekiem, nie zmarnuj takiej okazji :classic_cool:

Gość gość
po prostu cipko sprawdz czy można się wyrobić w 6 h czy nie ,zrob to sama 3 razy pod rząd, i ocen zmeczenie nakład pracy szybkość

Gość gość
nie zwierzaj mi się tutaj z tego, kto ciebie szanuje, kto nie i za co bo to nie ma sensu zabolało i miało zaboleć nie chcesz nie płać więcej opinie moją i nie tylko moją usłyszałaś żegnam

Gość gość
Praca w twoim domu jest bardzo ciężka i monotonna. Dodatkowo wykorzystujesz dziewczynę z nadgodzinami i nie płacąc za urlop. Odpowiadając na pytanie, tak, płacisz jej za mało.

Gość gość
tak uslyszalam! ze czesc ludzi pytala czy bym ich nie zatrudnila za te pieniadze!

Gość gość
maplatny urlop tylko jeszcze niewykorzystany! pojdzie na niego kiedy pojedziemy w zimie,nikt jej go nie zabiera! czy wy potraficie czytac?!

Gość gość
Na samym początku tak pisali. Jak pokazałaś Jak to wygląda, jak oszukujesz, co ma dziewczyna robić, że nie płacisz urlopu itd wszyscy piszą już inaczej.

Gość gość
To nie rozumiem. Skoro płatny urlop ma w zimie, to dlaczego w trakcie jego trwania straci przepracowane nadgodziny?

Gość gość
nie ma platnego urlopu bo podczas urlopu odbiera sobie nadgodziny przeciez

Gość gość
co wy macie z tym urlopem?! piszę że ona go odbierze!

Gość gość
ale jedziemy na 10 dni +2 dni na przelot to razem 12 dni. 7 DNI JEJ PRZYPADA URLOPU NARAZIE A RESZTA Z NADGODZIN. Czy teraz juz rozumiecie?

Gość gość ciekawy bardzo
Kto sprząta, gdy ona jest na urlopie? :classic_cool:

Gość gość ciekawy bardzo
Już rozumiem. Czyli to jest dalej ten sam kant :D Konieczność wybrania urlopu, kiedy jaśnie pani się wczasuje, razem z ukradzionymi godzinami :D :D :D

Gość gość
Zwolnij ja. Niech pójdzie do normalnej pracy, a nie takiej dennej harowy u dennej szefowej.

Gość gość
nikt nie sprzata wtedy, poniewaz nie ma komu sprzatac

Gość gość
Czyli nie może sobie wziąć urlopu kiedy jej pasuje Tylko czeka na jaśnie państwo.

Gość fiuk
czyli cały dom stoi brudny pod twoją nieobecność??? :O

Gość gość
harowy? dziwne ze ma czas nawet na wypicie kawy w czasie pracy, gdyby sie nie wyrabiala nie pila by sobie kawek. co Ty chrzanisz?? jak jamam urlop toona tez omze przeciez gdzies wtedy jechac wiec jaki to niby kant?!

Gość gość
ale nie ma nas wtedy w domu wiec komuma sprzatac? przychodzi dzien przed naszymp rzyjazdem zeby odświeżyć domna nasz przyjazd. A co za roznica wezmie urlop? rozuuuumiem lepiej zrobic szefowej za zlosc i sie czepiac o date urlopu