Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię się uczyć ani czytać ksiazek

Polecane posty

Gość gość

Hehe

Gość gość
A ja uwielbiam czytac ksiazki, kiedys tez lubilam sie uczyc ale mi przeszlo. Mam pol szuflady dyplomow a i tak pracuje na emigracji jako fizol, wiec daj sobie spokoj z ta nauka bo to i tak na nic. W zyciu albo masz szczescie albo nie. Ja nie mam. Koniec kropka.

Gość gość
Jakie to dyplomy? :D

Gość korupcja systemu
edukacja jest propagandą obecnego reżimu, i w realiach ma tylko wartość aby niewolnik robił na elite, a elita nie robiła nic

Gość gość
Na papierku jestem ksiegowa, mam tez dyplom technika reklamy. Skonczylam kurs niderlandzkiego najpierw w szkole wieczorowej a pozniej jeszcze na uniwerku w Antwerpii, do tego kurs angielskiego, guzik z tego mam. Przyjezdzaja tu analfabeci z Nigerii etc. i dostaja najpierw wsparcie panstwa a pozniej lepsza prace niz ja, bo im trzeba pomoc, wesprzec, dac szanse blablablablabla. Chcialam zrobic jeszcze jeden kurs, po ktorym z pewnoscia dostalabym inna prace ale, niestety, nie moge calkowicie zrezygnowac z obecnej pracy. Moge natomiast przejsc na pol etatu i rozpoczac kurs. Wszystko udaloby mi sie pieknie pogodzic z wyjatkiem cholernych stazy, ktorych nie moge odbywac w weekendy! I to mi rozwala caly moj misterny plan. Wczoraj stwierdzilam, ze nie ide wiecej do zadnej szkoly, bo juz mnie trafia od tego wszystkiego. Leserow po d***e caluja a jak normalny czlowiek chce cos zmienic to klody pod nogi. Wszedzie to samo.