Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

która partia jest przeciw uchodźcom? bo nie wiem na kogo głosować

Polecane posty

Gość gość

zagłosuję na tych, którzy zobowiążą się do sprzeciwienia się napływowi imigrantów do Polski

Gość gość
Ruch Narodowy na pewno PIS i PO nie bo to sprzedawczyki, PSL to pijawka ktora kazdą ustawe popiera, Ko/rwin nie wiem

Gość gość
Boże, do czego ta Unia mnie zmusza, mam głosować na Ruch Narodowy? :( :(

Gość gość
Co złego jest w RN?

Gość gość
Czyli głosujemy na Ruch Narodowy :)

Partia KORWIN jest przeciw narzucaniu kontygentu uchodźców krajom europejskim przez KE. Są za całkowitą likwidacją socjalu i dzięki temu jest gwarancja, że Polska nie zamieni się w burdel multi-kulti jak np. Szwecja.

Gość gość
Glosujcie na Prawo i Sprawiedliwość, bo inaczej Platforma zaleje nas islamistami. Ludzie pokroju Tuska czy Kopacz za poklepanie po plecach i uśmiech Andżeli zgodzą się na wszystko.

Gość gość
Realnie tylko PiS może się sprzeciwić - jest patriotyczne, bo reszta to albo PO i jej kolesie, albo tacy jak Korwin, czyli bez szans na zwycięstwo.

Gość gość
KORWiN.

Gość gość
PiS i PO z jednej mąki,dwie niby różne partie dla różnego elektoratu. A Korwin niech najpierw przedstawi strategię działań bo jak wprowadzi wszystko to o czym mówi to zrobi większy burdel niż USA w demokratyzowanych krajach. SLD to wiadomo,nowoczesna to szalupa dla pelowcow ,Kukiz jednak nie ma nic przeciwko emigrantom ponadto otacza się ludźmi niewlasciwymi, zostaje RN oni zawsze popierali politykę Orbana. A zobaczycie ,że facet ma rację.

Gość gość
"Wszystkie partie to to samo", " I tak się nic nie zmieni", "Nie ma sensu iść na wybory". Taką właśnie postawę od lat promują właściciele III RP, by zdemobilizować i zniechęcić niezadowolonych do głosowania. Osobiście uważam, że Prawo i Sprawiedliwość jest jedyną partią, która może i co najważniejsze chce coś zmienić w tym postkomunistycznym szambie zwanym III RP. Dajmy im szansę.

Gość CiniMiniM
Żadna partia nie zablokuje całkowicie napływu emigrantów do Polski...Wynika to z przynależności do Unii.Zresztą jak można było usłyszeć jeśli się sprzeciwi jakikolwiek kraj UE może zapłacić za to karę.Ja osobiście stawiam na mniejsze zło i pewnie zagłosuję na PO.W końcu oni coś robią dla Polski i nie składają obietnic bez pokrycia tak jak PiS.