Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zamykanie naczynek

Polecane posty

Gość gość

Witam. Czy ktos orientuje sie moze, po jakim laserze czas gojenia sie, wchlaniania naczynka jest najkrotszy? Po moim ostatnim zabiegu kilka lat temu rumien pozostal ok tygodnia. teraz musze powtorzyc zabieg, a nie moge przez tydzien zostac w domu...

Gość gość
dziewczyno przeciez my nie lekarze

Gość gość
Powinnaś podpytać lekarza (np. http://chirurgnaczyniowygdansk.com.pl/) . Ja takie rzeczy konsultuję zawsze ze specjalistą przed zabiegiem. Żeby móc sobie dokładnie zaplanować czas zabiegu i ewentualny okres rekonwalescencji.

Gość gość
Jeśli byłaś na zamykaniu naczynek w centrum specjalistycznym, u specjalistek to powinny Ci odpowiedzieć na takie pytanie albo takie powinno paść w trakcie wizyty gdzie konsultowałaś zabieg. Najlepiej zadzwoń do miejsca gdzie przeprowadzany był zabieg i zapytaj się jakiegoś lekarza :) Ja rozważam wybranie się tutaj - http://www.beauty.com.pl/pl/strona-glowna - i już wiem, że przed zabiegiem wszystko mi powiedzą itp.. :)

Gość gość
Ja mialam zamykanie naczynek jak bylem mala i strasznie mnie bolało. Potem mialam jak 20 latka i byłam juz bardziej zabezpieczona i przygotowana. Kupilem wtedy lidokaine w kremie tu: www.naporost.pl i posmarowalam nia sobie to miejsce przed zabiegiem. Polecam :)

Też się właśnie zastanawiam nad tą kliniką. Jaki zabieg na naczynka polecasz? : )

Gość gość
Jelena ja byłam na laserze varilite i efekt się pojawia po całej serii ale warto czekać bo cera naprawdę się rozjaśnia i do tego nawet napina się skóra więc w ogóle odmłodzenie :) Ja byłam akurat w CC w Trójmieście ;)

Gość Milenazajdler
Polecam zabieg zamykania naczynek laserem Alma Harmony Dye-Vl. Zamykałam naczynka na twarzy w klinice Dr Legrand w Krakowie i przyznam, że zabieg okazał się bardzo skuteczny. Oczywiście trzeba liczyć się z tym ze po zabiegu skóra przez ok 2-3 dni jest zaczerwieniona i może pojawić się delikatny obrzęk ale większość naczynek rewelacyjnie się wchłonęła. Polecam.