Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nierozzssąąddnnyy

Postawić wszystko na jedną karte ?

Polecane posty

Gość Nierozzssąąddnnyy

Witam w styczniu zostawiła mnie dziewczyna, nie byliśmy ze sobą długo bo tylko 2 miesiące. A zostawiła mnie w ten sposób że po prostu nie odzywał się ani nie chciała się spotykać, po jakimś czasie porozmawialiśmy i powiedziała mi a raczej napisała że mam dać sobie na razie spokój i że nie wie czy coś między nami jeszcze będzie czy tez nie ale na razie nie chce o tym myśleć . Mamy teraz wrzesień minęło 8 miesięcy a ja dalej coś do niej czuję. Widujemy się co najmniej raz w miesiącu na jakiś spotkaniach ze znajomymi (wspólni znajomi ) . Wiem że podrywali ją jacyś faceci ale ona z nikim się nie chciała spotykać , czyli po prostu z nikim po mnie się nie spotykała. I teraz pytania czy spróbować ją zaprosić np. na jakiś spacer i coś zadziałać czy dać sobie spokój i się nie łudzić że coś może być jeszcze między nami ? Wiem że byłem za nachalny , za bardzo zazdrosny i co chwile pytałem o spotkania nie dając jej żadnej przestrzeni by coś mogło wyjść od niej . Co robić ?

Gość Nierozzssąąddnnyy
dodam jeszcze że przez 7 miesięcy nie odzywałem się z propozycjami spotkań itd... przez styczeń tylko pytałem o nie itd...

Gość gość
skoro CIę zostawiła to głupio się jej narzucać ale na spacer możesz spróbować,pogadalibyście szczerze po czasie

Gość gość
Odpuscic

Gość gość
uppp

Gość gość
Po co ci ktoś taki?