Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nikt mnie nie chce

Polecane posty

Gość gość

Możecie mnie skrytykować ale napisze tutaj wszystko to co myślę. Będzie to prawda, szczera prawda. Mam 22 lata. Jestem średniego wzrostu, szczupła, ludzie uważają mnie za bardzo ładną kobietę. Nie piję alkoholu, nie palę, nie chodzę na imprezy bo wiem jak to w dzisiejszych czasach wygląda... ale lubię się bawić, na jednym weselu byłam sama i wybawiłam się z dziećmi, bratem, tatą, kuzynami. Lubię się uczyć, uwielbiam zwiedzać, podróżować, czerpać widzę z innych kultur. Ćwiczę sama, w domu. Kiedyś bardzo dużo czasu poświęcałam na sport, teraz mam go mniej. Jestem osobą wrażliwą, wierną, nigdy nikogo nie skrzywdziłam. Kochałam jednego faceta, niestety okazał się strasznym draniem, który chciał mnie nawet uderzyć. Kochałam go więc wybaczyłam, ale nie wróciłam bo nie mam swoją godność, która mi na to nie pozwoliła. Wyrządził mi dużo krzywd, podobnie jak część mojej rodziny. Nigdy nie myślałam o zemście. To ludzie, których kocham i życzę im wszystkiego co najlepsze. Ale mam tez i swoje wady, nie potrafię gotować, czasem jak mnie ktoś zdenerwuje to umiem pokazać swoje. I wiele, wiele innych. Ale boli mnie jedna rzecz. Znam inne, które oszukują swoich facetów, a oni są dalej dla nich jak książę z bajki. Ja nie mam kolejny raz z kim iść na wesele... I to cholerne poczucie samotności. Nic się nie zmienia od tylu lat, mimo że nigdy ale to nigdy nie zaszywała się w domu..

Gość sara_27wwa
Z tego co piszesz wynika, że jesteś fajną, ułożoną dziewczyną. Taka pozostań! Nie zmieiaj się, bo "te złe mają księciów z bajki". I dla Ciebie się taki znajdzie. Polecam Ci przeczytać http://ksiazkizmieniajacezycie.pl/oferta/52-przebudzenie-.html - na pewno doda Ci trochę otuchy i sprawi, że inaczej spojrzysz na siebie i na świat. Teraz widać, ze masz poczucie niższości wobec ludzi kórzy są w związkach. Ale kto powiedział, ze masz gorzej? MAsz czas na podróżowanie, na uczenie się nowych rzeczy. Wykorzystaj to najpełniej, miłość sama przyjdzie.

Gość gość
Dziękuję, może masz i rację :) dobrze, że odbierasz to w ten sposób (chodzi o mój wpis). Bo pisałam naprawdę szczerze, od serca, i to, jak również inni mnie postrzegają.

Gość abstraktyk
A ja szukam Idy i nie moge znalezc. Kazdy ma swoje problemy...

Gość gość
Jesteś kobietą, masz bajkowe życie, wszystko się zrobi za ciebie, facet cię znajdzie i weźmie na utrzymanie, więc zamknij mordę!

Gość gość
Jesteś zbyt sztywna

Gość anlipski
napisz do mnie, nie martw się, chodzi wyłącznie o dyskusję na ten temat, tu nie jest dobre miejsce, mój mail anlipski@wp.pl

Gość gośćqq
Hej odezwij sie do mnie robaczqq@o2.pl

Gość gość
jestes mloda i jeszcze wszystko przed toba

Gość gość
mnie też nie kochał żaden z moich byłych