Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On się chce przenieść w czasie!!!!

Polecane posty

Gość gość

Mam 18 lat, zakochał się we mnie 15 latek. Ja mam chłopaka, którego bardzo kocham, ale ten dzieciak jest bardzo zdolny, nie zawaham się powiedzieć, że to geniusz z fizyki i ogólnie ścisłych przedmiotów. Typ naukowca. I on mi powiedział, że potrafi podróżować w czasie i zjawi się w moim życiu w takim momencie, że to z nim będę, a nie z moim obecnym. Ja mu wierze, jestem cała roztrzęsiona. Co mam zrobić? Jak temu zaradzić? Co jeśli on się przeniesie w czasie i nawet nie będę o niczym wiedziała i to z nim się zwiążę :( Czy powidzieć o tym swojemu chłopakowi i jego pani od fizyki?

Gość gość
wez leki, popij duza iloscia wody mineralnej

Gość gość
Chciałbym się przenieść w czasie i uniknąć problemów.

Gość gwoli wyjasnienia
za duzo ksiazek sie chlopaczyna naczytal albo oglada za duzo telewizji. a ty potrzebujesz nastepnych 18 lat zeby stac sie dorosla :-D

Gość gość
nic nikomu nie mów, wyjdziesz na wariatkę, ja coś o tym wiem :( ... Otóż może się zdziwisz, ale ja tak właśnie robiłem, jak twój chłopak, parę lat temu... Była prześliczna, z każdym dniem emanowała ciepłem, radością, nieodpartą chęcią poznawczą, wszystko było jak w bajce poza jednym właśnie, miała chłopaka :( Co dzień z tym walczyłem, męczyło mnie, pochłaniało więcej energii w kilo dżulach niż pokarmu przyjmowałem liczonego na kaloriie, wreszcie powiedziałem stop. Pewnego dnia coś mi zaświtało i stało się, od tak, wszedłem do szafy wystukałem rytm, rezonans pobudził dodatnio naładowane cząstki, stukałem coraz dłużej i mocniej, sam dźwięk był nie do zniesienia, z uporam maniaka otworzyłem tunel w czasie i... reszty się pewnie domyślasz, do 8 lat jesteśmy razem, i gdyby nie Tusk, zaliczyłbym je do najpiękniejszych w moim życiu :)

Gość gwoli wyjasnienia
hahahahahaha...dobre!