Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na sen

Interpretacja snu

Polecane posty

Gość na sen

Witam wszystkich. Chciałam prosić o radę jak można zinterpretować sen. We śnie dostałam prezent od bliskiej mi osoby, była to twarz... Twarz zmarłego rok temu mojego kuzyna a brata osoby która mi go podarowała. Miałam się nią opiekować (?) a ona mną. Niby cieszyłam się z podarku ale dostrzegałam w świadomości także makabrę tej sytuacji. Trzymałam ją w zamrażarce... ale coś się stało i zaczęła się psuć... Próbowałam ją oczywiście ratować ale nie wiem czy mi się to udało, bo zwyczajnie się obudziłam... Nie będę bardziej obrazowo pisać bo nie jest dla mnie to łatwe. Śmiejcie się lub nie ale wierzę w przewidywanie przez sen... Niestety zbyt późno orientowałam się z istoty mojego snu, albo nie miałam wpływu na to co się stanie mimo iż podejrzewałam coś złego. Nie zawsze mam sny prorocze (?) ale wydaje mi się że potrafię już je odróżnić, ale nie potrafię ich do końca zinterpretować... Często też mam tak że śnię o czymś co dopiero się wydarzy, śnię o rozmowach z ludźmi których dopiero poznam, nie zawsze zapamiętam rozmowę ale wiem o czym była. Nie, nie przewiduję przyszłości całego świata, nie przewiduję przyszłości nikomu... po prostu czasem wiem że coś ma się zdarzyć ale nie wiem do końca komu, lub wiem komu ale nie wiem co... Śmierć mojego kuzyna poprzedzała właśnie seria dziwnych snów... i pewne uczucie które zignorowałam nawet w dniu w którym zmarł. Uczucie które już znałam i wiedziałam z czym się wiąże... Tak więc proszę o kilka hipotez osób które interpretacją snów się interesują bądź zajmują.

Gość gość
Nic nie wiem poza tym że twarz jest symbolem opinii o kimś, jego wizerunku wśród ludzi.

Gość na sen
Twarz mimo iż była "zdarta" ze zmarłego we śnie wyglądała tak jakby żył. Był pogodny rumiany... osoba która mi ją dała robiła to jakby podarowała mi tajemnicę... posiadanie samej twarzy (takiej) jest tajemnicą w sumie...

Gość gość
Umrzesz jutro.