Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prettyliar

Handmade, wasze opinie :)

Polecane posty

Gość gość
Pelno tego wszedzie

Gość gość
na taki kocyk musiałabym pracować 8 godzin!

Gość Morciek
Kościan! Jak miło w bezkresach internetu znaleźć kogoś swojego! :) Kocyki z tego, co widzę, bardzo starannie wykonane, ale... nic odkrywczego. Możesz mieć problem ze sprzedażą, bo rzeczywiście dużo jest rzeczy tego typu teraz.

O no proszę, kogoś swojego :D jak miło. To są początki, w sumie nie moje wykonanie aczkolwiek zależy mi na opinii kogoś bezstronnego. Wszystko przekażę wykonawczyni ;D

Gość gość
A może masz ochotę przesłać je do nas? Artyści handmade poszukiwani! Nowo powstały sklep internetowy z ofertą handmade - Prestige-Design poszukuje do współpracy zdolnych rękodzielników! Portal obejmie swym zasięgiem całą Skandynawię. Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesłanie zgłoszenia z krótkim opisem swojej działalności oraz co najmniej trzema zdjęciami prezentującymi wykonane przez siebie prace na adres: d.robak@prestige-design.pl. Dołącz do grupy naszych artystów i wypromuj swoje dzieła w prestiżowym sklepie internetowym!

Gość gość
Bardzo fajne kocyki, sama skusiłam się ostatnio dla mojej dwójeczki :-) bardzo podobają mi się tego typu rzeczy, ja poszłabym o krok dalej np. etui na książkę, plecaczek, rękawiczki, maskotki itd. bo kazda rzecz jest niepowtarzalna :-) faktycznie sporo tego na rynku, znajdź coś czym się wyróżnisz, np. inny rodzaj przeszycia, obszycia itp. inny rodzaj połączenia materiałów itp.

Gość Krystiana3
Wedlug mnie zabawki typu handmade to niezły pomysł. Dlaczego? Ponieważ znacznie różnią się od tych lalek czy samochodzików które wychodzą z tej samej taśmy produkcyjnej masowo. Takie ręcznie robione lale mają "duszę" i są solidnie wykonane, bo widać że z miłością do takiej pracy. Moim zdaniem ten sklep https://ida-swieta.art-madam.pl/ świetnie odzwierciedla to co napisałam. Mają miękkie i przyjemne dla oka zabawki.

Gość gość
Ja robie piękne, ozdobne pudełeczka drewniane, a swoje materiały kupuje tu www.swiatmargo.pl polecam :)

Gość gość
Zauroczyłam się bardzo wyrobami pani z www.atelierkade.pl która tworzy piękne rękodzieła szydełkowe. Nawet sprawy sobie nie zdawałam że można coś tak niesamowitego udziargać!