Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mogę zrobić, by wesprzeć blokowanie przyjazdu imigrantów do pl?

Polecane posty

Gość gość

Co mogę zrobić, by wesprzeć blokowanie przyjazdu imigrantów do pl?

Gość gość
potężne manifesty !!! na granicach tam gdzie mogą się pojawić te brudasy

Gość gość
Nie wolno blokowac uchodzcom przyjazdu

Gość gość
Ale wolno na powitanie obrzucić ich butami. W obyczajowości muzułmańskiej uderzenie butem uważa się za szczególny akt okazania pogardy.

Gość gość
Jestem blisko przejścia granicznego z Niemcami ,mam dużo butów jeśli będzie taka akcja ,jadę!

Gość gość
Możesz robić wszystko co tylko pomoże blokować najazd na Polskę. Ale też musisz wiedzieć że trzeba polskim naiwniakom uświadamiać aby nie ulegali pokusie "zbawiania świata" kosztem własnej ojczyzny, bo to jest już zbrodnia nie do wybaczenia, my musimy bronić miejsca do życia dla naszych dzieci , wnuków i przyszłych pokoleń, to jest nasz obowiązek. Przekonuj naiwnych oszołomionych zwłaszcza młodych Polaków aby nie ulegali pokusie zbawiania świata kosztem naszej ojczyzny. Starsze pokolenie częściej jest już rozsądne i pragmatyczne, rozumie i nie daje sobie wmówić poprawności, jednak apel papieża to wbicie noża w plecy chrześcijaństwa, pod wpływem fałszywie pojętego miłosierdzia ci starsi Polacy mogą stracić rozsądek i mochery polecą sprowadzać do nas terrorystów islamskich pod pozorem uchodźców.

Gość gość
- uczestnictwo w manifestacji w Warszawie lub Krakowie 12 września - zagłosować na Pis 25go października

Gość gość
Możesz robić wszystko co tylko pomoże blokować najazd na Polskę. Ale też musisz wiedzieć że trzeba polskim naiwniakom uświadamiać aby nie ulegali pokusie "zbawiania świata" kosztem własnej ojczyzny, bo to jest już zbrodnia nie do wybaczenia, my musimy bronić miejsca do życia dla naszych dzieci , wnuków i przyszłych pokoleń, to jest nasz obowiązek. Przekonuj naiwnych oszołomionych zwłaszcza młodych Polaków aby nie ulegali pokusie zbawiania świata kosztem naszej ojczyzny. Starsze pokolenie częściej jest już rozsądne i pragmatyczne, rozumie i nie daje sobie wmówić poprawności, jednak apel papieża to wbicie noża w plecy chrześcijaństwa, pod wpływem fałszywie pojętego miłosierdzia ci starsi Polacy mogą stracić rozsądek i mochery polecą sprowadzać do nas terrorystów islamskich pod pozorem uchodźców.

Gość gość
Mowicie że jak z buta dostanie to obraza? Ciekawe :-) mam dużo butów, do Wawy daleko więc nie pojade, ale pojde na wybory jesienią :-)

Gość gość
Możesz w wyborach głosować przeciwko PO i p Kopaczm czyli oddać głos na PiS, bo tylko oni, opozycja PiS ma szanse być przeciwnikiem PO. , a opozycja nie chce imigrantów w Polsce i będzie się przed tym skutecznie bronić. Wiedź że tylko strach przedwyborczy ogranicza PO przed sprowadzeniem do Polski wielkich ilości imigrantów, już by nas zatopili gdyby tylko się bać nie musieli , ale po wyborach NIC ich nie powstrzyma, Tusk i Kopacz zrobią TO aby tylko otrzymać stołki w Brukseli i rządzić , dla władzy nie cofną się przed niczym kosztem obywateli których mają w doopie.

Gość gość
Spokojnie, głosuję na PiS