Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam urody, zdrowia, pracy, kasy, faceta, milosci

Polecane posty

Gość gość

moje zycie to jedna wielka monotonia, rutyna, każdy dzień wygląda tak samo albo podobnie, jestem sama czy jest Nas więcej???? Skupilam się na poszukiwaniu pracy, robię co mogę, urode i faceta sobie odpuściłam

Gość gość
i nawet tutaj nikt nie odpisze, nie pogada, niee podtrzyma na duchu, jara Was nudne tematy i tyleee :((

Gość gość
to z czego żyjesz jak nie masz pracy?

Gość gość
mieszkam z rodzina to jeden plus, ze mam cos jesc gdzie spac i ze mnie jeszcze nie wyrzucili na bruk

Gość gość
Poszukaj ofert pracy w Holandii tam nie będzie tak źle w porównaniu z urodą holenderek ;)

Gość gość
wyjechałabym chętnie za granice ale sama się boje ;/

Gość radek84 krk
pojadę z Tobą

Gość gość
Radek jesteś z Krakowa? :D czy tylko taki nick?

Gość radek84 krk
gdzie mieszkasz ?

Gość gość
tak z Nowej Huty a Ty ?

Gość gość
ooo fajnie ja z podkarpackiego

Gość radek84 krk
ile masz lat ?

Gość gość
rocznikowo 26

Gość radek84 krk
fajnie jak fajnie... tyle że ja jestem podobny do Ciebie (dlatego wszedłem w ten temat) piszę z fona literka po literce (dlatego się nie rozpisuje), nie zawsze mam możliwość korzystania z komputera (teraz nie mam) ale jutro możemy popisać więcej (prywatnie np. na gg), ok ?

Gość gość
nie mam gg, a jesteś podobny w jakim sensie> tez nie pracujesz?

Gość radek84 krk
jest mi ciężko pisać z telefonu, ale tak jak napisałaś w temacie i w pierwszch postach to wszystko się zgadza tylko że w wersji męskiej, ja mam własne "m" po babci w tej hucie, które utrzymują rodzice i mnie też (jestem w sumie pasożytem), jestem jedynakiem, mam problemy też ze zdrowiem (fizycznym i psychicznym) nie mam praktycznie znajomych, nigdy nie miałem dziewczyny, teraz prawdopodobnie po roku przerwy bedę pracował w ochronie w Rossmannie, mam 31 lat, teraz Ty napisz coś o sobie :D

Gość radek84 krk
a wiesz (no właśnie, jak masz na imię ? ) że ja też nie mam tego gg (śmiech przez łzy), tylko po prostu tak napisałem bo myślałem że Ty masz i wtedy ja bym założył, bo jednak gg to popularny program

Gość gość
trzymam kciuki żeby Ci się udało z praca ;)) hmm ja nie jestem bardzo ciekawa osobowoscia, jakies dorywcze prace lapalam ale to tak na chwilke, można powiedzieć ze ja tez jestem pazozytem :(

Gość gość
Daj maila dziewczyno widać że chłopak chętny ;)

Gość gość
hehehhee :P

Gość radek84 krk
uda mi się chyba, a Ty masz jakichś znajomych, miałaś kiedyś chłopaka ? jakieś (yyyyy) doświadczenia seksualne ? nie jestem jakimś poy'ebanym zboczeńcem, tak tylko pytam, w końcu to kafeteria (siedze tu prawie od rana to mi odbija i sama wiesz pewnie że tu nie ma tematów tabu dlatego ja też że tak powiem nie owijam w bawełnę)

Gość gość
Magdalena ;) milo mi a no widzisz ja kiedyś miałam później jakos usunelam i już nie zakladalam :) mogę zalozyc maila jeśli się odezwiesz :)

Gość radek84 krk
@ 18:45 dzięki za wsparcie :D

Gość gość
tak miałam nawet kilku, na krotko, na dluzej roznie, ostatniego miałam kilka lat ale nie wyszlo, hmm doświadczenia tez mam, ale bardziej od seksu wole pocałunki i pieszczoty

Gość gość
co do znajomych, mam jedna bardzo dobra kolezanke poznalysmy się przez neta na kafe ;D i tak utrzymuje kontakt już ladnych pare lat, koleznki jakies tez mam ale sa zajęte

Gość gość
18:28] w ktorym rossmanie bedziesz pracowal?

Gość radek84 krk
no sam niewiem, wiesz skoro ty miałaś chłopaków itp. to Ty nie jesteś wcale jakieś "ciele" tak jak ja i troche było by mi głupio że ja jestem taki niedoświadczony i woógle, wiesz co ? ja Tobie też życzę powodzenia, aczkolwiek ten wyjazd za granice do pracy to nie taki zły pomysł, ale trzeba podszkolić język i odłożyć trochę hajsu, ja jak będę jechał to przez agencję (coś w stylu otto.pl), a Ty ?

Gość radek84 krk
@ 18:58 a czemu pytasz ?

Gość gość
wiesz ja bym wolala znaleźć prace tu na miejscu w Polsce blisko domu, a jeżeli bym wyjechala to pewnie z kims z rodziny już na gotowe jak to się mowi

Gość radek84 krk
to po cholere zawracasz du'pe na forum, narazie (zespół turetta mi się czasem włancza, sorry i narazie, widze że z tego nic nie będzie, pozdrawiam Cię serdecznie Magda i przepraszam że zawracałem Ci głowę)