Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam urody, zdrowia, pracy, kasy, faceta, milosci

Polecane posty

Gość gość
nie zawracam tylko mi smutno i chce się wygadać, a Ty nie wiem? myslales ze zaraz jakies spotkanie i wielka love czy cos w stym stylu

Gość radek84 krk
I TAK KOCHAM NAJBARDZIEJ MOJĄ MAMEŁE ! ! ! !

Gość radek84 krk
tak, tak właśnie myślałem Magda, bo jestem desperatem wiesz, nie wiesz jak to jest budzić się samemu, zaspokajać się ręką, być OUTSIDEREM ze skłonnościami psychopatycznymi, okazałbym Ci miłość, ale Ty ją odrzucasz, bo jesteś znudzoną lochą z wyboru a nie z przymusu tak jak ja, narazie

Gość gość
Dlaczego ci niewyszło z chłopakiem? Autorko.

Gość radek84 krk
chce rozmawiać, czemu milczysz, chciałaś się podobno wygadać, ja piszę z telefonu literka po literce (chyba nie wiesz jak sie trudno pisze z telefonu firmy maxcom mm237 bo taki właśnie mam) i napisałem więcej od Ciebie, czego Ty chcesz dziewczyno, po co zakładasz taki temat ? Z NUDÓW ? bo jeśli tak to wcale nie jesteś lepsza niż inni którzy piszą według Ciebie głupie (czy coś w tym stylu) tematy i których tym samym napiętnowałaś w jednym z pierwszych postów

Gość radek84 krk
* w sensie że z przymusu to pisałem o sobie żeby było jasne: TY z wyboru, ja z przymusu, ROZUMIEMY SIĘ MAGDA ?

Gość gość
boże, co za psychol...

Gość justasrs
ja pierdziele ale wy jesteście żałośni. Czasem sobie wchodzę na kafeterie żeby docenić swoje życie. Żałośni jesteście użalacie się nad sobą a nic z tym nie robicie, takie pokolenie teraz mamy gamoni i pokrak co nie potrafią za swoje życie się wziąć i decyzji podejmować bo się boją. Kurw.. brać się za siebie, działać a nie użalać się!!!

Gość gość
mylisz się tacy ludzie zawsze byli tylko w PRlu łatwiej się takim osobom żyło bo ich system przepychał ze szkoły do pracy z pracy na rentę to się skończyło i kto jest wycofany społecznie ten obrywa mocno ty nie jesteś to ci się wydaje żeś pozjadał wszystkie rozumy

Gość gość
komuno wróć !

Gość radek84 krk
Madzia jesteś ? przepraszam, poniosło mnie

Gość gość
radek84 krk Rozbrajasz system, normalnie stuknięty facet. Aż się zastanawiam czy Ty tak na poważnie czy tylko jaja sobie robisz. Magda Uciekaj z tego wątku.

Gość radek84 krk
ale czemu stuknięty ? to co ja mam zrobić bo ja np. nie chce mieć dzieci (nienawidzę dzieci wręcz potwornie szczególnie jak hałasują) nie chce żony, wystarczy mi komputer (teraz pisze z fona literka po literce - doceń to potencjalny czytelniku), może kogoś zabić ?

Gość radek84 krk
ale niechce do pierdla

Gość radek84 krk
KOCHAM MOJĄ MAMEŁE ! ! ! !

Gość radek84 krk
eszke w meszke him peszke w meszke him heszke w meszke król Albanii

Gość radek84 krk
szyszki, hiszki, fiszki, myszki KRÓL ALBANII

Gość radek84 krk
* heszke w reszke him Król Albanii

Gość gość
gdzie jest madzia ?! gdzie jest madzia ?! gdzie jest madzia ?! gdzie jest madzia ?!

Gość gość
gdzie jesteś dziewczyno, dziewczyno z moich snów, Tak Bardzo Cię Kochałem, a Ty odeszłaś znów...

Gość gość
HWDP

Gość gość
czesc Ludzie ;D kurcze już myslalam ze nikt nie odpowie na mój topic a tu proszę jeszcze tyleee wiadomośći no jak milo, powysylalam wczoraj trochę cv, przed wczoraj, dzisiaj dzwoniłam ale nic na razie, co u Was dobrego????

Gość radek84 krk
to Ty Madzia ? mam ten temat w ulubionych i też od czasu do czasu zaglądam (dalej pisze z fona)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie namysłów a pokój wieś w Polsce położona w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie pokój

Gość kaśka1111
kupiłam bentleya