Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8686kamil

znajoma to p******a suka. Faceci ochujeli!!!!

Polecane posty

Gość 8686kamil

Cześć, do bloku w którym mieszkam, kilka miesięcy temu wprowadziły się z 2 studentki. To mieszkanie zawsze ktoś wynajmował studentom, więc wiedząc o tym dość szybko się poznaliśmy. Zaczęlismy się poznawać. Jedna z nich ma jakieś p******e hobby. Albo ciągle siedzi na komórkowym chacie albo na komputerze. I pisze, Ciągle pisze, rozpoznaje nicki na tych czatach. Nie wiem o czym piszą bo g****o mnie to obchodzi, w*******a mnie gdy śmiała się z nich. Umawia się z koleszkami z czatów 2, 3 razy w tygodniu, pewnie za każdym razem z nowym, najczęściej zabierają ja dobrą kolację i później jakiś klub. Po czym ona zrywa znajomość, dając do zrozumienia że nie przypadli sobie do gustu. Nie rozumiem naiwności tych typów z czatów, sam wolałem poznawać dziewczyny w "realu" ale za c***a czegoś takiego nie kumam co się dzieje. Nawet nie orientuję się za bardzo co za goście przesiadują na tych czatach. Raz nawet chciałem powiedzieć kumplowi, żeby popisał z nią trochę i wystawił zostawiając z rachunkiem za kolację i nie wiem czy nie była by to dla niej dobra nauczka.

Gość gość
k***isko

Gość gość
downy

Gość gość
heheh zrób tak

Gość gość
A co dziewczyna takiego złego robi? Myśli patafian jeden z drugim, że jak kolację i parę drinków postawi, to panienka ochoczo nogi rozłoży. A doić takich frajerów ile wlezie, niech mają nauczkę!