Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzanabidula

Moj facet poznał kogoś....

Polecane posty

Gość gość
Trzymam kciuki! Kurde no, żałuje, że ja tak tego nie rozegrałam.

Gość gość
normalnie sie ubierz, on i tak przez 6 lat spal z tobą wiec juz dawno mu sie znudzilas

Gość Zdradzanabidula
Dzięki za wsparcie :) pewnie się znudziłam, ale wiem też ze zaboli go to ze odchodzę...

Gość gość
Nawet jeśli się znudziła, to gdzie miał jaja, żeby to rozegrać po męsku? Najpierw zerwać z obecną partnerką, a potem znaleźć sobie kolejną.

Gość gość
Szkoda, że tego nie widzę!

Gość gość
Najpierw zerwać z obecną partnerką, a potem znaleźć sobie kolejną. xxx a w międzyczasie co? koledze dawać do possania?

Gość gość
22:23 DNO i dziesiec metrow mulu 🖐️

Gość gość
gość dziś Nie, samemu ssać

Gość gośćKa
Kinia trzymaj sie dzielnie tego co postanowiłaś Jesteś zarąbista Zasługujesz na prawdziwego kochającego faceta Jezeli u niego to był tylko głupi wyskok emocjonalny to po takim numerze jaki mu planujesz padnie przed tobą na kolana A jezeli to nie był emocjonalny jego wyskok to szkoda na niego czasu bo wydajesz sie za fajną laską Trzymam za ciebie kciuki i czekam na relacje

Gość gość
Więc ja tez czekam na wiadomość jak poszlo :)

Gość gość
Ja dzis tez zakończyłam 4- letni związek więc trzymam kciuki. Faceci to świnie

Gość gość
gość dziś Ojoj, no faktycznie, fiut by mu odpadł. Ponoć odkurzacze mają niezły ciąg.

Gość gość
Jest wojna? Klęczy? Przeprasza? Błaga o litość? O wybaczenie? :D

Gość gość
Ktoś inny się pocieszy tym "cycem", jego strata :) Pozdr. Sebastian.

Gość Zdradzanabidula
Wszystko trwało 30 minut, musiałam się uspokoić. .. Przyszedł, zdją buty, kurtkę wszedł do pokoju, co tam robiłaś bla bla bla... gapi mi się w dekolt i wyciąga brudna łapę do mojego cysia. Wyszłam, wróciłam z plikiem kartek, dałam mu je do ręki. Po 30 sekundach wiedział co to jest. Zaczął mówić, to nie tak ja z nią nie spałem, chciałem wiedzieć czy dam radę PODERWAC INNĄ! pytam po co ?? Bo tyle lat razem, moja męskość bla bla bla... Zapytałam go czy wie jak bardzo się na nim zawiodłam i tu niespodzianka- oczywiście wie!! Nigdy już mnie nie skrzywdzi- zapewnia. Będzie ślub w grudniu na święta będą dzieci i wszystko. Powiedziałam wprost- nie! Chcę to zakończyć, odpocząć i zapomnieć. Zabrał gacie, koszulkę i szczoteczkę. Zapytał czy jestem pewna. Będę dzwonił jutro, musimy jeszcze pogadać to przecież 6 lat- mowi!! No właśnie sześć lat związku a on to wszystko zespół, zdeptal... Ale dam rade, chce tego końca. Widziałam ze płakał. To najlepsze co ostatnio dla mnie zrobił:)

Gość gość
Brawo! Z chęcią wpadłabym na tą impreze i piłą z Tobą! Ich durne tłumaczenia!

Gość gość
Niech wyje! A mogę zapytać ile macie lat? Gdzie poszedł, do rodziców?

Gość gość
Nie umiesz czytać ślepoto? Przeciez w pierwszym poście pisze ile mają lat.

Gość Zdradzanabidula
Ja mam 27 on 30, do matki nie bo daleko mieszka. Albo do brata, albo do naszych znajomych. Ale ta druga opcja jest mniej realna.

Gość gość
Dobrze zrobiłaś, też pogoniłabym dziada.

Gość gość
Teraz niech żałuje takiego cysia :) Haha :) S.

Gość gość
cysia? z której wiochy pochodzisz autorko?

Gość gość
Daj jej spokój, dziewczyna ma poczucie humoru jeszcze w takiej sytuacji to trzeba ja wspierać a nie pouczać jak napisała i czy zrobiła błąd ortograficzny ;) Pozdr.

Gość gość
to nie autorka to ten 'sebastian' z postaw powyzej, juz jakis obszczymurek mysli, ze trafil na jakas latwa zraniona zdobycz, niech spie/r/d/ala

Gość Zdradzanabidula
Dzięki za pomoc :) dzisiaj jest juz lepiej wczoraj było ciężko spać w łóżku które pachniało nim . Ale dzisiaj zajęłam się praca i jest ok:) w życiu kicha ale w pracy nowy projekt :) dostałam juz 9 esemesow, blagalno-przepraszalnych :) zajmie mi jeszcze trochę zanim zapomnę, ale czuję że dam radę :) pierścionek zostawiłam, miałam mu oddać ale wczoraj zapomniałam a dzisiaj siostra dala mi rade :) zamiast oddawać-mam sprzedać i kupić coś co jest strasznie ekstrawaganckie. Wiec padło na szpilki coco chanel :) pozdrawiam Was moi kochani !!:*

Gość gość
Autorko brawo ,masz jaja i tak trzymaj !

Brawo kochana dla Ciebie za szybką decyzję napewno z korzyścią dla Ciebie tylko nie daj się nabrać na te smski napisać można wszystko :-)

Gość gość
to 6 lat, nie rok czy dwa... wiem zrobił bardzo źle, w bardzo chamski sposób się zachował, masakra jak ludzie tak mogą siebie traktować. Ja oprócz tego że kocham to się przywiązuję, nigdy kobiety nie skrzywdziłem i nie umiałbym. Fakt odchodziłem od kobiet jak widziałem że mnie źle traktuje, jest nieodpowiedzialna, ślini się do moich kolegów... ale to były krótkie znajomości - nawet nie pół roczne odchodziłem mówiąc powody wprost, nigdy bo mi się ktoś znudził itd. Poza tym nigdy nie szukałem na boku...

Gość gwoli wyjasnienia
Jesli to wszystko prawda to bije bravo :-D ale cos mi tu nie pasuje. 6 lat zwiazku, 3 po zareczynach i Kinia nic nie robila a tu nagle taki odlot. Nagle wszystko na szybkim przewijaniu. To jakby dwie rozne osoby. Jesli prowo to dzieki za usmiech.

Gość gość
szpilki Chanel??? najtańsza para kosztuje ok 2,5 tys zł - więc będziesz musiała sporo kasy dołożyć