Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uchodzcy

Polecane posty

Gość gość
Poza tym jest wiele innych krajow, ktorych poprostu stac na przyjecie WIEKSZEJ liczby uchodzcow niz biedna Polska gdzie wiele osob zyje na skraju ubostwa. Pomagajmy, ale w ramach naszych mozliwosci. Wojne w Syrii toczy USA, UK, Francja, Niemcy oraz kraje bliskiego Wschodu, Rosja i te kraje oraz oscienne na Bliskim Wschodzie powinny w pierzej kolejnosci przyjac najwiecej uchodzcow. Oczywiscie Niemcy, ktore zlamaly porozumienie w Dublinie powinny poniesc tego konsekwencje ("nie bedziemy odsylac uchodzcow" stad plaga masowych pochodow do DE - ktos powiedzial cos zanim to powaznie przemyslal)

Gość gość
Tu nie chodzi o pomoc to tylko przykrywka by zniszczyć biała inteligentna rasę..

Gość gość
największa aktualnie obelga na kafe: ty rasisto :D

Gość gość
Ja to teraz uznaje jako komplement bo w obliczu katastrofy która nas czeka, tylko debil nie zdający sobie z tego sprawy nie jest rasista :)

Gość gość
rozum odebralo

Gość gość
A czemu nie umieja sobie poradzic z nimi na granicy??? Jakim prawem wchodza sobie z innego kraju I robia praktycznie co chca??? Powinni uzyc broni palnej aby ich ogarnac...zeby im pokazac zeby byli grzeczni...szybko by sie uspokoili...tutaj tak sie awanturuja I walcza a u siebid w kraju to co??? Nie mogli??? Niech wiec jada tam I pokazuja na co ich stac...bydlo...

Gość gość84
A nie zastanowiło was dlatego Emiraty nikogo nie przyjęły?

Gość gość
Jak siedzisz w UK to tam siedz i odpierdziel sie od Polski! To juz dawno nie Twoj biznes wiec zamilcz bo gadasz tak glupio, ze czytanie tego sprawia wieksza przykrosc niz Ci cali uchodzcy.

Gość gość
uchodzcy wypad z poslki jedzcie do uk tam was przyjma takie bezmozgi jak autor tematu!

Gość gość
na granicy Włoch i Austrii na własne oczy widziałem ogromne zastępy imigrantów... Przy całej solidarności z ludźmi znajdującymi się w ciężkiej sytuacji życiowej muszę powiedzieć, że to, co widziałem, budzi grozę... Ta potężna masa ludzi - przepraszam, że to napiszę - ale to absolutna dzicz... Wulgaryzmy, rzucanie butelkami, głośne okrzyki "Chcemy do Niemiec" - czy Niemcy to obecnie jakiś raj? Widziałem, jak otoczyli samochód starszej Włoszki, wyciągnęli ją za włosy z samochodu i chcieli tym samochodem odjechać. Autokar, w którym się znajdowałem z grupą, próbowano rozhuśtać. Rzucano w nas gównem, walili w drzwi, żeby je kierowca otworzył, pluli na szybę... Pytam się, w jakim celu? Jak ta dzicz ma się zasymilować w Niemczech? Czułem się przez chwilę jak na wojnie... Naprawdę tym ludziom współczuję, ale gdyby dotarli do Polski - nie sądzę, by otrzymali u nas jakiekolwiek zrozumienie... Staliśmy trzy godziny na granicy, przez którą ostatecznie nie przejechaliśmy. Cała grupa w kordonie policji została przetransportowana z powrotem do Włoch. Autokar jest zmasakrowany, pomazany fekaliami, porysowany, wybite szyby. I to ma być pomysł na demografię? Te wielkie potężne zastępy dzikusów? Wśród nich właściwie nie było kobiet, nie było dzieci - w przeważającej większości byli to młodzi agresywni mężczyźni...

Gość Pola 125
Precz z tymi uchodżcami. Jak zaleje nas (Europę)ta fala z inną kulturą i religią, juz widac jak zachowują się na granicach, to za pare lat nie będziemy mieli nic do powiedzenia .Patusy zawładna i zmusza do wszystkiego.

Gość gość
Jeszcze wczoraj, czytając newsy na wszystkich stronach internetowych. podświadomie litowałem się, martwiłem ich losem, a dzisiaj po tym, co zobaczyłem, zwyczajnie się boję, a zarazem cieszę, że nie wybierają naszej ojczyzny jako celu swojej podróży. My Polacy zwyczajnie nie jesteśmy gotowi na przyjęcie tych ludzi - ani kulturowo, ani finansowo. Nie wiem, czy ktokolwiek jest gotowy. Do UE kroczy patologia, jakiej dotychczas nie mieliśmy okazji nigdy oglądać. I wybaczcie, jeśli kogokolwiek obraziłem swoim wpisem... Dodam jeszcze, że podjechały auta z pomocą humanitarną - przede wszystkim z jedzeniem i wodą, a oni te auta zwyczajnie przewracali... Z megafonów Austriacy nadawali komunikat, że jest zgoda, by przeszli przez granicę - chcieli ich zarejestrować i puścić dalej - ale oni tych komunikatów nie rozumieli. Nic nie rozumieli. I to było w tym wszystkim największym horrorem... Na tych kilka tysięcy osób nikt nie rozumiał ani po włosku, ani po angielksu, ani po niemiecku, ani po rosyjsku, ani hiszpańsku... Liczyło się prawo pięści... Walczyli o zgodę na przejście dalej i tą zgodę mieli - ale nie rozumieli, że ją mają! W autokarze grupy francuskiej pootwierali luki bagażowe - wszystko, co znajdowało się w środku, w ciągu krótkiej chwili zostało rozkradzione, część rzeczy leżała na ziemi... Jeszcze nigdy w swoim krótkim życiu nie miałem okazji oglądać podobnych scen i mam poczucie, że to dopiero początek. Na koniec dodam, że warto pomagać, ale nie za wszelką cenę. x x x-Autor nieznany

Gość gość
haha wstyd mi za takich Polakow jak autor tematu, co za brak rozumu! Ogarnij sie i uzywaj mozgu bo robisz nam beznadziejna opinie w tej Anglii

Gość gość
Wstyd ci??? To wez sobie tych ciapkowatych na chate...szybko zmienisz zdanie jak beda tluc cie codziennie g****ic twoja kobiete...matke...siostre...twoje dzieci...idz I pomoz tym biedakom jak taki bohater z ciebie...

Gość gość
gość dziś Dokładnie tak!

Gość gość
mlode byki

Gość gość
isis ich tu przysyla .zeby opanowac europe

Gość gość
ta co tak wielbi muzułmanów niech ich sobie wezmie do domu bo idiotka nie ma pojęcia co pisze,tez miałem z nimi do czynienia w Niemczech i nie chce tego u nas.I jeszcze dodam ze w innych krajach prawo jest przestrzegane,przepisy tez a co oni wyrabiają to co dopiero w Polsce-w tym kraju bezprawia.

Gość gość
6:27,racja nie przyjmują ich bo wiedza co robią,to do Europy sie pchają.dopiero sie zaczna walki na ulicach bo to glupie tylko bic sie potrafi,mozgu nie ma.

Gość gość
Ja tez mieszkam w uk i wydaje mi sie ,ze nie jestem rasistka ,ale brak szacunku wiekszosci muzulmanow do kobiet jest widoczny i odczuwalny oni maja jakies tam swoje prawo i w doopie maja prawo uk bo wedlug nich Cameron jest niewierny i splonie w piekle . Nie tak dawno wracalam z plazy i mijalam grupke dwie kobiety w burkach (nie wiem po co one szly tak na plaze? :D ) i gromadka dzieci ,po minieciu ich uslyszalam za swoimi plecami zobacz jak ona bezwstydnie wygladala .. nie szlam w bikini tylko w dlugiej sukni plazowej -mialam cos odkrzyknac ,ale maz mowi daj spokoj pozazdroscila Ci cacuszkow :D

Gość gość
niedawno w prasie było głośno jak to dwie muzułmanki pobiły dziewczynę bo ta opalała się w bikini u nas też za jakiś czas tak będzie

Gość gość
ciekawe skad mlode byki beda braly baby?

Gość gość
do dzisiaj wierzyłam,że uciekają w obronie życia,ale krew mnie zalała,jak usłyszałam,że uciekają przed pobraniem odcisków palców skoro nie są uczciwymi ludżmi,to niech wracają gdybym była narażona na utratę życia,pozwoliłabym na ich pobranie chcę żyć w bezpiecznym kraju,mamy tyle problemów,a tu jeszcze chcemy wziąć sobie obcych

Gość żyd znad wisły
będziemy mieli to samo w europie zachodniej jesli ich przyjiemy, to nie są żadni uchodzcy tylko imigranci po socjal i bojówki ISIS, żydzi potrafili siedzieć w piwnicy i jeśc ziemniaki przez rok w czasie holocaustu oni jadę po pieniądze, samochody i domy.Takie warunki postawili ostatnio niemców zażądali domów i samochodów dla każdego.Nie porównujcie tego z II WŚ bo to zupełnie dwa rózna tematy...

Gość gość
Ale przecież mają swoich braci w wierze więc niech tam spadają, tylko jakoś dziwnie ani oni tam nie idą, ani jakoś nikt po nich ręki nie wyciąga..... A autorka to jakaś bezrozumna tępa dzida, poza tym mieszka w UK więc nie ma głosu.....

Gość gość
Odnośnie moich spostrzeżen na temat uchodzcow. Imigranci z Syrii to mały procent. Reszta ( sami mężczyzni ) płynie z Afryki. Ktoś steruje tym napływem kolorowych. Mafia i politycy na najwyższych szczeblach są zamieszani w ten proceder. Myślę,że za tym stoją żydzi.Ot naściągac czarnych do Europy, i sam problem się rozwiąże gdyż rozpęta się piekło. Czarni wybiją białych, potem się ewentualnie dobije pozostałych i cała ziemia żydowska......

Gość Dane
Ch... J z nimi do siebie nie będą nam życia ustawiać

Gość gość
To prawda że ktoś tym steruję to jest niszczenie białej rasy nigdy się z nami nie będą będą żyć w zgodzie odmienność kultur i religii. A poza tym z Łodzi wysiadają sami młodzi faceci a nie kobiety i dzieci. Powoli to tutaj cała Afryka zjeździe. To jest inwazja bez broni tam imam mówi żeby jechali i zapladniali białe kobiety. Tragedia przecież oni tu do pracy nie jadą. Wojna religijna która trwa od zawsze i nigdy się nie skończy.

Gość PiotrPOLSKA
Unia to samo zło, dla Polski i Węgier  wyjście z tego g****a zwanego unią europejską to tylko zaszczyt i honor , mam nadzieje że nasi kolejni bracia tj: Czechy , Słowacja sami wyjdą z tego dziadostwa pod dyktaturą tego śmiecia merkel i przydupasa macrona. Liczę też na Austrię  i Hiszpanię oraz resztę krajów którym merkel nie zlasowała umysłów. Chciałbym aby każde Państwo które wymieniłem powyżej dażyło sympatią i udzielało pomocy i schronienia każdemu prawdziwemu Francuzowi oraz Niemcowi którego zdradził jego własny przywódca czyli przydupas macron i śmieć merkel