Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gosia2134

Niemiecka karta do telefonu Lycemobile

Polecane posty

Witam! Chciałabym się dowiedzieć na jakiej zasadzie działa karta to telefonu Lycemobile ? Bo mam chłopaka za granicą i chciałabym z nim rozmawiać często ale fundusze za telefon wychodzą bardzo duże. Słyszałam że jak ma się tą kartę to są bardzo tanie. Czy mając to kartę lycemobile w Polsce i zdzwoniąc do niemiec wyjdzie taniej ? Poszukuję osoby która korzysta z czegoś takiego.

Gość Mowidka
tak połaczenia są dużo tańsze, ale szczerze powiem że bardziej się opłaca zamawiać pakiety w Polsce i dzwonić do Niemiec, niz odwrotnie, ja mam lajke polską i mąż niemiecką, teraz nawet jest tak ze nie ma opłat romingowych i dzwoni sie za darmo ale to nie każda karta łapie, internet tam mają też bardzo tani, choć aldi internet ma lepszy

Okej, dziękuję :) A czy taką kartę lycemobile można dostać w Polsce chodzi mi tu o starter. Bo doładowania na pewno dostanę tylko ciekawi mnie starter.

Gość Mowidka
startety dostanie się w każdej Żabce, w kioskach ruchu, czasem nawet gdzieś darmówki rozdają, dla mnie ta sieć jest przefantastyczna, bo nie trzeba dołądowywać regularnie, połączenia w Pl do swojej sieci są za darmo, ja swój numer do nich przeniosłam, sprawdz na ich stronie, oni nawet wysyłają za darmo karty, nawet zagraniczne przyjda ci do domu bez żadnych kosztów www.lycamobile.pl