Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maadzia27

InviMed gdynia

Polecane posty

Gość Basssska
Hej, ja leczę się w invimedzie w Gdyni i jestem bardzo zadowolona. Plusem jest to, że przez cały okres leczenia prowadzi Cię ten sam lekarz. W innych klinikach tak nie ma, przechodzisz kolejne etapy leczenia z różnymi lekarzami. W invimedzie dzięki teamu możesz czuć się pewniej, bo wiesz, że lekarz Cię zna i że realizuje plan leczenia, który był ułożony pod Ciebie.

Gość gooma balonowa
Od trzech lat się tam leczę. Odpisałam Ci już w innym wątku, ale nie wiem czy tam zaglądasz czy tutaj. Leczę się u dr Rogozy, mam 1,5-roczną córę z ivf, niedługo podejdziemy do kriotransferu, mam nadzieję, że się uda. Ogólnie polecam zarówno klinikę, jak i samego pana doktora. Jeśli chciałabyś coś wiedzieć, to pisz śmiało :)

Gość PrzytczekKasi
Ja się leczę u dr Makowskiej! Wspaniała kobieta, bardzo polecam :) od początku z nią jestem i czekam obecnie na drugi IVF, jestem dobrej myśli, zresztą pani doktor również :)

Gość sandri13456
dla mnie w ogóle ta klinika jest taka przyjemna. Któraś z Was wspominała, ze przez caly okres ma sie jednego lekarza. potwierdzam to ! ja leczyłam się u dr Makowskiej, nie wiem czy przez to, że sama jest kobietą czy przez wrażliwość dla mnie ciały ten proces był wyjątkowy. Mimo to, że to sztuczne zapłodnienie to wydawało nam sie, że robimy coś fantastycznego. Dr Makowska jest wspaniałym lekarzem, świetnym psychologiem i cudownym człowiekiem. Pozdrawiam Was dziewczyny, siedząc z moim maleństwem Anią :)

Gość Ewela4
Jeśli chodzi o in vitro to polecam klinikę invimed w Gdyni. Moja siostra się tam leczyła, pierwszą wizytę umówiła i potwierdziła telefonicznie i miała się okazać w danym terminie z wynikami potrzebnych badań. Bardzo dobrze wspomina lekarza :) no i ceni za skuteczność

Pomyślałam, że może tutaj jest odpowiednie miejsce.. Ja właśnie jestem po transferze w Invimedzie w Gdyni... I pomyślałam o spotkaniu się z chętnymi osobami, które też przechodzą przez to.. Może jakaś kawiarnia z dobrym jedzonkiem i pogaduchy? Z mężem nie o wszystkim da się :):) A może jakieś przyjaźnie się potworzą :)

Gość gość
nooo fajne byłoby takie spotkanie! ja też z gdyni z invimedu, więc pod ręką :)

Gość gość
halo halo, czy ktoś tu zagląda? Dawno nikt nie pisał w tym wątku, jestem przed pierwszą wizytą w Gdyni, strasznie się boje, że może się okazać, że nie mogę mieć dziecka i nawet lekarze mi nie pomogą. Dziewczyny jak było w waszym przypadku, szczęśliwe zakończenie?

Gość Luiska
Ja pierwsze wizyty miałam w Bydgoszczy, klinika ma tam swoją filię, udało mi się załapać na zniżkę na pierwszą wizytę. Dalej już zabiegi odbywają się w Gdyni, panuje tam miła atmosfera, wszyscy są przyjaźnie nastawieni. Leczyłam się u Rogozy, obwiniałam siebie za problemy z zajściem w ciąże a okazało się, że problem jest z nasieniem mojego męża. Na szczęście skończyło się na inseminacji.

Gość gośćhana
witam, ja jestem po pierwszej wizycie w invimed gdynia, jestem zadowolona, pierwsza wizyta kosztowała nas 75 zł, teraz robimy badania i jesli bedą ok to razem z lekarzem zdecydowalismy się na inseminację, mam już 35 lat od 5 staramy się o ciąże wtórną

Gość pink up
Gośćhana i jak ? Coś się zadziało ?:) zapisałam się do tej kliniki Invimed skuszona dobrymi opiniami i z chęcią dowiem się jak Ty oceniasz jak oceniasz ją po prawie 2 miesiącach :))

Gość gość
ja także jestem za. jestem z Rumi

Gość weroks
Nie wiem czy gośćhana, jeszcze czyta forum. Ale ja Wam mogę opowiedzięc, byłam tydzień temu w Invimedzie. Klinika taka widać że profesjonalna - ja na to zwracam uwagę. Bo to buduje markę. Dużo osób było w niej, weszłam zapytałam w recepcji gabinet a Pani doprowadziła mnie pod samiuśki gabinet - szok. Mj lekarz to: Piątkowski. Przemiły Pan w średnim wieku. Na razie wywyad ogólne wiadomośc, zlecenie na badania. Kolejna wizyta w sierpniu :) Jak dla mnie na razie na plus, jak chcecie coś więcej wiedzieć to piszcie, będę tutaj zaglądać :)

Gość polakpol
Weroks, bądź pełna optymizmu. Mi się udało za pierwszym podejściem do ivf u Piątkowskiego :)

Gość martynamk
A czy dalej mają w tym invimedzie ofertę że pierwsza wizyta 50% taniej?

Gość sarenkav
A sprawdzałaś na ich stronie tam powinno być napisane czy jeszcze taką ofertę mają. Z tego co wiem jak kiedyś patrzałam to nawet jest cennik wszystkich zabiegów, wizyt co wykonują itp. więc po prostu sprawdź lub zadzwoń do nich :)

Gość fiona7878
Martnamk, z tego co się orientuje to nie. Ale czekaj, oni mają bardzo dużo i często promocje. Najlepiej jak zadzwonisz do nich.

Gość sobiesiak
Moja znajoma leczyłą się w Invimedzie dało się przy 3 próbie, bardzo się denerwowała wiec myślę, zę ejszcze dodatkowo stres jej nie pomagał, z samj kliniki była zadowlona, teraz nasza kolejna przyjaciółka będzie się u nich leczyła.

Gość kamilae
Ja w gdyni to same in vitro miałam wykonywane a leczenie i badania itp. to w Bydgoszczy w invimedzie ale z obu klinik jestem zadowolona, podziw dla lekarzy że znają się na takich rzeczach :)

Gość dandii
No i jak po in vitro w Invimed? udało się zajść w ciążę? jak długo walczyłaś, ile prób podjęłaś?

Gość kamilae
Najpierw musiałam wykonać wszystkie badania, potem czekać na wyniki decyzje itp.Troszkę to wszystko trwało a do samego in vitro podchodziłam 3 razy ale w końcu się udało, ale moja koleżanka co razem ze mną się leczyła to jej udało sie za pierwszym podejściem więc nie wiem od czego to tak naprawdę zależy:)

Gość gość_Pati
Trafiłam do Invimedu z polecenia znajomej. Jestem zadowolona z opieki, która dają pacjentowi. Jesteśmy umówieni na pierwszy zabieg inseminacji. Trzymajcie kciuki!

Gość kokoszka99
Cześć dziewczęta, Invimed Gdynia ma teraz 50% zniżki na wizytę niepłodnościową, czy możecie wyrazić swoje opinie na temat tej kliniki. Szukam odpowiedniego miejsca dla nas :) Staramy się już 6 lat.

No cześć ja do kliniki będę jechała w styczniu miałam już zrobione dwa transfery za drugim razem się udało niestety niedawno poroniłam ciążę bliźniacza w 5mies. Prowadził nas dr Rogoza teraz też będę do niego szła