Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moze byc z tego cos wiecej?

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Chciałam zapytać jakie jest Wasze zdanie na ten temat, drogie forumowiczki. Otóż pracuje z facetem starszym ode mnie o 20 lat. Zawsze dobrze sie dogadywalismy, mamy wiele wspólnych tematów, doskonale sie rozumiemy, do tego stopnia, ze wiemy co drugie myśli w tym samym momencie - wystarczy jedno spojrzenie, droczymy sie wzajemnie. Od pewnego czasu mam wrazenie, ze nasza relacja zaczęła sie zacieśniać. Coraz czesciej dotyka mnie przypadkowo, zaczął nawet dawać buziaki w policzek, przytulać. Chce zaznaczyć, ze nigdy wcześniej tego co napisałam w ostatnim zdaniu nie robił, zawsze trzymał mnie na dystans jesli chodzi o kontakt fizyczny. Podoba mi sie ogromnie, chyba sie zakochalam. Nie wiem co powinnam robic, myślicie, ze jest jakaś nadzieja?

Gość gość
dla ciebie czy dla niego on liczy na twoja młodą dupcie ty pewnie na miłośc nadzieja umiera ostatnia

Gość gość
Nie wiem czy on cos czuje czy nie, bo nie rozmawialiśmy o naszych uczuciach...ale uważasz, ze mówiąc potocznie on po prostu na mnie leci czy to zwykła, koleżeńska relacja?

Gość gość
Mowię z punktu widzenia faceta, jeśli nie jest impotentem to na pewno leci na ciebie. Jest starszy, doswiadczony i jak widac cierpliwy kulturalny ale po malu dązy do celu.

Gość gość
Bo zwymiotuje

Gość gość
Dziekuje za szczera odpowiedz ;) A osoby nieżyczliwe proszę aby powstrzymały sie od komentarzy.

Gość gość
Dodam jeszcze, że rzuca tez podteksty seksualne, w kulturalny sposób, ale to robi i zauważyłam, ze patrzy/zerka wtedy na mnie.

Gość gość
dziecko może być, zrobi ci dzieciaka i będziesz jego

Gość gość
Nie gadaj z nim! Zbałamuci cię i wróci do żony!

Gość gość
Właśnie co z żoną i dziećmi moźe w Twoim wieku?

Gość gość
Myślicie, ze jego zachowanie nie jest spowodowane po prostu tym, ze bardziej sie zaprzyjazniamy niż tym, ze on chciałby czegos wiecej?

Gość gość
Prosze o opinie

Gość gość
chce cie bzyknąć to rzuca kulturalnie teksty z podtekstem, taki inteligentny z niego cham

Gość gość
To fakt, ze jest inteligentny... Czyli to nie jest "tylko" przyjaźń z jego strony?

Gość gość
Wysłała sie pusta

Gość gość
On chce Cie zaliczyć a te przypadkowe dotkniecia nie są przypadkowe,buziaki też nie są przypadkowe ani przyjacielskie.Jeśli to Cię zadowoli to za niedługo posunie się jeszcze dalej :)

Gość gość
Nawet jesli znamy sie juz ponad rok, a to wszystko co napisalam zaczęło sie dopiero niedawno?

Gość gość
Glamżdżesz, memlesz ozorem, bajdurzysz, a nie piszesz, czy żonaty, czy nie?

Gość gość
Tak, żonaty

Gość gość
no to mozesz byc kochanka :D

Gość gość
To trzeba było tak od razu,ze żonaty No to my wiemy już wszystko: on chce Cie zaliczyć i jak napisał gość wyżej:" chce młodej dupci " a Ty udajesz,że jesteś gupia i czekasz aż któś Ci napisze,ze masz sie z nim bzyknać no bo tego przecież chcesz i na taką własnie odpowiedż czekasz........ hehehe

Gość gość
Akurat nie czekam na taka odpowiedz, bo sama wiem czego chce. Chodziło mi po prostu o to czy mam sie co łudzić na romans z nim czy nie, tyle

Gość gość
Mysle, ze masz ale niech moze ktoś sie jeszcze wypowie

Gość gość
Ludki, a jak interpretować fakt, ze raz facet wydaje sie byc zainteresowany, a innym razem zachowuje sie "normalnie"?

Gość gość sisi
myślę ze może, ja z moim ukochanym nie całowałam się ale chciałabym, tyle że On jest księdzem

Gość gość
Gość sisi, czy mogłabyś wypowiedziec sie dokładniej?

Gość gość
"On chce Cie zaliczyć a te przypadkowe dotkniecia nie są przypadkowe,buziaki też nie są przypadkowe ani przyjacielskie.Jeśli to Cię zadowoli to za niedługo posunie się jeszcze dalej" Serio tak myślicie? Co wg Was moze byc kolejnym krokiem?