Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny pomocy! konto internetowe

Polecane posty

Gość gość

Mam założone konto w bzwbk. Ale chciałabym płacić za rachunki nie wychodząc z domu. Jestem zielona bo nie wiem jak to zrobić. Czy muszę mieć założone nowe konto? Gdy wchodzę w Internecie na stronę banku pokazuje mi się że muszę na nowo wszystko podać ze jakiś kurier do mnie przyjedzie ze coś trzeba podpisywać kurde nie wiem. Jak było u was? Jak zakładałyście to konto internetowe? Jak to wygląda? Prooosze o pomoc

Gość gość
u mnie w ing banku trzeba iść do oddziału i pani daje kod , pewnie można też to załatwić listownie, ale wtedy dłużej trwa mając ten kod można zalogować się do banku i wymyślić hasło no i zacząć działać

Gość gość
Ja mam konto bzwbk. Nic nie kombinuj,nie zmienia się konta.trzeba iść do banku dają ci kopertę z kodem klienta i pinem, potem się logujesz i gotowe.u mnie w banku panie od razy pomagają i ur******ają te kody i uczą takich co nie wiedzą co o jak.

Gość gość
musisz mieć WZWBK24, to załatwia się w oddziale banku, dostajesz login, podajesz swój "wymyślony przez Ciebie PIN" i Panie w Banku aktywują Ci dostęp do konta przez internet, a potem już tylko płacić rachunki.

Gość gość
... i zasilać konto, żeby było z czego płacić :-)