Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Delikatna

Pytać Lubego czy wystarcza mu mój rozmiar biustu, czy się nie pogrążąć?

Polecane posty

Gość gość Delikatna

bo co mi powie? może i by coś mądrego powiedział, pocieszył... z drugiej strony nie chodzi mi o pocieszanie, tylko po to, żeby mi przykro nie było. Jak się przyznam, że dobija mnie to, że mam wrażenie, że "nie zaszkodziłoby gdyby biust był większy" to on może potem w ogóle nie mówić szczerze co o tym myśli, kontrolować bardziej to co mówi (i mogę stracić w jego oczach).... v Co byście poradziły albo zrobiły na moim miejscu? Ogólnie, to musiałabym chyba zdusić to poczucie że w tym jakby "zawalam". Tylko czy tak się da olać swoje uczucia i cieszyć się z bliskości?

Gość gość
Jak Żmij powiedział. Ty to tylko cycki, czy ciało, serce i umysł? Miej szacunek dla samej siebie i znaj swoją wartość.

A narzekał kiedyś ów Luby? Nie pytaj o cycki. Podszepnij mu delikatnie, że potrzebujesz wiedzieć, czy coś w Tobie mu się nie podoba. A jeśli wszystko mu się podoba, to czemu nie chwali... To normalne, że my, ludzie tego potrzebujemy. Powinien choć czasem pochwalić obiad, porządek w domu i powiedzieć jak bardzo mu się podobasz, tudzież co mu się w Tobie tak podoba. Dziewczyny, też nie zapominajcie czasem pochwalić chłopa, że ciężko pracuje, że dobrze wybiera wino, dobrze całuje itp. To bardzo ważne. Życie składa się z drobiazgów. A szczęście z dbałości o szczegóły.

Gość gość
nie warto pytac, jesli Cie kocha to i tak nie powiec Ci prawdy zeby nie rozbic Tobie przykrosci. Prawda jest natomiat ze kobiety z duzym biustem sa sexy i bardzo kobiece

Gość wszechwiedzący11
Kobieto, , nie same duże cycki o Tobie świadczą!!! Powinnaś bowiem mieć również ciasną kokosię, sprężysty tyłek, bielutkie ząbki za mięsistymi usteczkami i gładziutkie ciało bez celulitu. Jeżeli tego nie masz to nie masz co szukać, niestety.

Gość gość
Pytanie, jak zaakceptować świadomość, że pod tym względem można swojego wybranka nie kręcić... że jest się trochę wybrakowaną.... że inne mogą być dla niego atrakcyjniejsze. Was nie gnębią żadne kompleksy? Jak reagujecie jak słyszycie jakąś krytykę swojego wyglądu? Nie spada Wam poczucie wartości?

Gość gość
nie spada

Gość Dareeeeeeeeek
Delikatna, a jakie masz te piersi że takie kompleksy?

Gość gość
Hmm, sportowe...

Gość gość
Nie czujecie się mniej kobiece, jeśli widzicie, że "nie zachwycacie" swego Lubego swoim ciałem lub jakąś jego częścią? Albo gdy widzicie u niego jakiś zawód, krytykę...?

Gość przerost tresci nad forma
skoro jedyne co masz swiatu do zaoferowanai to cycki to sobie zrob operacje, prosciej cycki zoperowac niz glupote a zmuszanie faceta do powiedzenia czegos abys sie lepiej czula jest idiotyczne bo jak zrozumiesz ze mowi co chcesz slyszec to bedziesz sie dopiero zdolowa czuc. na cyckach swiat sie nie konczy tobie sie wszystko podoba idealnie takie jak on ma ? na pewno nie.

Gość gość
Do ostatniego gościa: jesteś kobietą czy mężczyzną? Czytaj uważnie - autorka właśnie nie chce go zmuszać do odpowiedzi tym bardziej jeśli może być nieszczera, choć gnębi ją brak inf., po prostu nie wie jak sobie poradzić z tą sytuacją, uczuciem zawodu. Ciekawe jest to jak sobie inni z tym radzą po prostu.

Gość przerost tresci nad forma
to do mnie - tak by wynikało z treści - czy do gościa ?

Gość gość
Tak, do Ciebie z godz.

Gość gość
Ja mam bardzo duży ,naturalny i jedrny biust. Jednak jestem szczupła, więc mam przy tym wąskie biodra,drobną pupe. Powinnam mieć z tego powodu kompleksy... a nie mam i nigdy nie mialam. W ozach mojego męża czuje się super atrakcyjna kobietą

Gość azor
Sam opis twojego ciała mnie podniecil

Gość gość
Naprawdę? A co Ci się podoba, w tym opisie?

Gość azor
Oj wszystko pupcia biodra a najbardziej piersi hmmmm..... Kurde coś mam z netem i mi ścina może sms 513013225

Gość gość
Nie,dziękuje, ale nie. Wysyłanie SMS-ów obcemu mężczyznie?delikatnie mówiąc... brak rozsadku

Gość gość
Chyba nie o tym jest ten topik, piszcie na temat.

Gość gość
Kobitki, serio nie spada Wam pewność siebie i poczucie atrakcyjności jeśli widzicie że Wasz facet nie jest do końca zadowolony z Waszego wyglądu??