Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po prostu nie wytrzymam... :(

Polecane posty

Gość gość

Moje półroczne dziecko budzi się co 30-60 min, mimo, że w dzień ma dwie krotkie drzemki. Teraz nie śpi już 2,5h, zadowolony, za cholere nie idzie go uspac. Nie jest głodny, dawałam mleko, kasze. Złamać się idzie. Jakoś bym przeżyła te 2-3h snu, ale mam tez 3 letnia córkę. Ledwo chodze... boli mnie głowa. Boże.

Gość gość
temat wyżej jest jedna która już sika w gatki kiedy będzie miała to co Ty

Gość gość
Mój syn tez tak miał. Budził się co chwile. Nie szło spać . Teraz też z nim siedzę juz długo... Ma 2lata.

Gość gość
Zasnął o 5, już slysze ze znowu się bawi w łóżeczku...

Gość gość
Bardzo współczuję. Mój teraz 25 miesięczny synek przesypia noce od początku, staramy się o drugie i jak wczoraj synek obudził się z płaczem w nocy, to nie wiedziałam o co chodzi i po 20 sekundach pierwsza myśl była taka że zaprzestajemy starań...;) Przy jednym to spoko, ale gorzej tak jak u ciebie. Dasz radę. "Sprzedawaj " komuś dzieci raz na jakiś czas i śpi.....

Gość gość
25 miesięczny? ja-pier-dziu. za 8 lat też będziesz mówić 120 miesięczny?

Gość gość
Moja corka tez ma polroku i od jakiegoa czasu tez sie tak budzi i marudzi i jeczy przez sen. I do tej pory nie wiem co jej jest bo zaczelam jej na.koc butle dawac bo mialam wrazenie ze.jest poprstu glodna a po za tym teraz jej zeby ida wiec.juz jestem glupia o co to chodzi. Mam nadzieje ze.jeszcze.troche i wroci to do.normy.

Gość gość
Tez zwalam na te zeby, choć sama nie wiem. Moj w godzinach 19,50- 3,10 zrobil ...7 pobudek. 3,10-5,05 nie spał w ogóle. 5,05 zasnął, wstał po 45 min i nie śpi do teraz. Zaraz wstanie starsza. Spalam jakieś 2,5h.

Gość gość
Skok rozwojowy? ;)

Gość gość
Zęby?

Gość gość
Jednym słowem współczuję Tobie, starszemu dziecku i ojcu tych dzieci. Nic nie zrobisz, musisz to przetrwać. To może być wszystko - zęby, skok rozwojowy, ale taki typ ci się trafił i koniec.

Gość gość
Miałam to samo a okazało sie ze dziecku jest.... zimno! Mimi cieplej kołderki i piżamy. Włączyłam na noc ogrzewanie i dziecko śpi jak zabite.

Gość gość
Cieple mleko i pospi.

Gość gość
A jak dziecko tak nie śpi to co robi? Bawi się, gaworzy czy płacze? Bo jesli jest najedzone, nie chce pić, przebrane i otulone i jedynie troche marudzi ja bym go tak zostawiła

Gość gość
może za dużo śpi w ciągu dnia ?

Gość gość
Bawi się około 15 min, później zaczyna płakać, ale zwykle nie jest głodny, chce by go zagadywać... nie śpi długo w dzień. Nie jest marudny, próbowałam chyba wszystkiego. Czy to możliwe ze takiemu maluchów wystarcza 8h snu w irywkach???

moje dziecko też źle sypia w nocy, budzi się kilka razy chociaż ma już 16 mieś ale nie narzekam tak jak ty autorko, przynajmniej potem w dzień mi śpi jednym ciągiem 3 godziny i mam czas na sprzątanie obiad zrobienie ciasta czy żeby sobie na necie posiedzieć

Gość gość
powiem wam że mnie nastraszyłyście.. Jestem w drugiej ciąży córa bedzie miała 22 mc jak zostanie starszą siostrą i nie myślałam jakoś o nieprzespanych nocach :P z pierwszą było idealnie, mam nadzieje że drugie nie da mocno popalić.. Kiedyś chciałam 3 ale ciąża przy jednym dziecku wybiła ze mnie te myśli :)