Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam do was wazne pytanie

Polecane posty

Gość gość

wazne dla mnie , mieszkam za granica , kiedys byla suber strona z torentami byly wszystkie programy i seriale ale ja zamknieto podobno chlopaki z wroclawia , nie bede pisac nazwy strony bo nie wejdzie komentarz do dzisiaj nie znalazlam rownie dobrej wiec polowy ulubionych seriali i programow nie moge ogladac :(( moze wiecie czy istnieje stronka rownie dobra lub czy moze te osoby zalozyly nowa pod inna nazwa ? strona nie musi byc darmowa

Wiem dokładnie o czym mówisz kiedyś tez mieszkałam za granica i nie było wtedy takich możliwości jakie są teraz, o oglądaniu polskich filmów i seriali mogłam zapomnieć, a w sumie na dzień dzisiejszy nie żałuję tego ponieważ dzięki temu musiałam zmuszać się do oglądania telewizji w języku angielskim i dzięki temu szybciej nauczyłam się tego języka. Dziś również nie zawsze mam czas żeby oglądać seriale w tv dlatego internet jest moim wielkim wybawieniem zazwyczaj korzystam z tej stronyhttp://goldvod.tv/ są tu wszystkie moje ulubione seriale i filmy, nie mam pojęcia czy dział za granica możliwe że nie, ale warto spróbować

Gość gość
Dzieki sprawdze Duzo ogladam Szwedzkiej tv ale rodzime produkcje tez lubie