Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domelcia

Czy nie jest za wcześnie na takie objawy ?

Polecane posty

Hej. Mam przeczucie że jestem w ciąży aczkolwiek nie chce robić sobie złudnych nadziei. Do zapłodnienia mogło dojść z jakiś tydzień temu.Nie umiem określić czy to były dni płodne czy nie bo mam rozregulowany cykl chociaż przez ostatnie 2 miesiące jakby się uregulował. Miesiączkę powinnam dostać około 5 września. Nie ma nic co by na nią wskazywało czyli straszliwy ból podbrzusza(i to raczej z cyklu na cykl by się nie zmieniło) . Wczoraj strasznie swędziały mnie piersi a wręcz piekły.Sutki są większe i takie jakby ciemniejsze a po za tym na samych czubeczkach są takie malutkie białe plamki z czym nigdy wcześniej się nie spotkałam a na piersiach hmmm wygląda to jakby mi żyły na wierzch wyszły. Słyszałam też kiedyś ze w ciąży mogą występować wypryski.Nigdy nie miałam trądziku a przez ostatnie kilka dni całe czoło jest wysypane...Wczoraj jak i dzisiaj mnie mdli a na jedzenie nie mogę patrzeć,odbija mi się nawet wodą. I chcę zapytać czy nie jest za wcześnie na takie objawy ? Czy testy ciążowe są wyczulone na tyle by teraz wykryć ewentualną ciąże? Czy może poczekać jeszcze trochę żeby się po prostu nie zawieść?

Gość gość
daj spokój równie dobrze takie objawy są na @ zrób betę czy test i zobaczysz

Gość gość
ja pierwsze objawy miałam już przed miesiaczka, aczkolwiek były to objawy jak na miesiaczke , bolace nabrzmiałe piersi i pojawily się zyly, i bol brzucha jakbym miała zaraz dostać okres , w dniu spodziewanego okresu wieczorem zrobiłam test i wyszly dwie kreseczki :)

tak z dnia na dzień mogą się zmienić objawy na miesiączkę ? Gdzie nigdy takich nie było

Gość gość
Skoro miałabyś zajść tydzień temu a okres miał być 5.09 to jaka ciąża?

Gość gość
zrob sobie test :)

Gość gość
ale co ze zrozumieniem? tydzień temu był 2 września, a @ miał być 5 września, mało prawdopodobne żeby była z tego ciąża

Gość gość
no test zrób a nie biadolisz, jak miał być 5 września okres to już jest po 5 września

Gość gość
Boże dziewczyno,ale ty sobie wkręcasz! Masz masę objawów jakbyś była co najmniej w 10 tc!! Wyluzuj...

Gość gość
No to skoro masz rozregulowany cykl to nie pisz, że okres miał być około 5 września, bo może wciąż jesteś przed okresem. Wyluzuj!

Gość gość
Test kosztuje 5 zł. Idź do apteki, kup i zrób.