Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aneta Budzińska Dostatnia makijaż permanentny

Polecane posty

Gość gość

Co możecie mi powiedzieć na temat tej pani ? Faktycznie jest tak dobra jak mówią? Jakie ceny? Bo to też jest istotne, no i czy jesteście zadowolone?

Gość gość
ta, która przyjmuje w Gdańsku ? o nią chodzi?

Gość gość
tak, dokładnie o to panią chodzi wiesz coś na jej temat ? jak wykonuje ten makijaż permanentny ? ile się płaci ?

Gość gość
tak dokładnie Ci nie powiem, bo osobiście jeszcze nie miałam okazji korzystać z usług, ale znam osoby, które już sobie robiły czy to usta, czy brwi i powiem Tobie, że są zadowolone

Gość gość
byłam u Pani Anetki na makijażu permanentnym i powiem Wam, że to był strzał w 10! ta pani naprawdę zna się na rzeczy i wie co robi :)

Gość gość
polecam :) również byłam i nie mogę złego słowa powiedzieć wspaniałe podejście do klientki, spokojna, ciepła atmosfera no i piękne kreski górne! mega!

Gość gość
Pani Anetka jest sympatyczna, konkretna, rzetelna, starannie wykonuje swoją pracę. Kreski górne - pierwsza klasa. Profesjonalistka w dziedzinie!

Gość gość
ta pani przyjmuje u nas w Łodzi, jest konkretna, potrafi wydobyc z kobiety piekną i zaproponować odpowiednie rozwiązanie i sposób makijażu permanentnego nie jest drogo

Gość gość
gdzie ta pani przyjmuje w łodzi dokładnie? chodzi mi o ulicę czy to jest jakiś salon ? i powiedzcie mi czy taki makijaż permanentny coś boli ?

Gość gość
Mickiewicza 15a, to jest ta ulica w Łodzi, to jest bodajże salon Venus o ile się nie mylę;)

Gość gość
uwielbiam! uwielbiam panią Anetę, za jej doświadczenie, za jej umiejętności manualne, ona ma dar wydobywania z kobiet piękno poprzez piękny makijaż, nie tylko permanentny :) polecam!

Gość gość
wspaniała kosmetyczka, która wie jak spełnić oczekiwania bardzo wymagającej klientki :) jestem zadowolona z makijażu permanentnego ust miałam wąskie, nieregularne usta,ale efekt po makijażu permanentnym kapitalny... zmysłowe, seksowne usta, polecam z wielką przyjemnością

Gość gość
pani Aneta dba o komfort klientki jestem zachwycona z wizyty u niej, naprawdę warto było zdecydować sie na makijaż permanentny po miejscowym znieczuleniu nic nie czułam, naprawdę zabieg był dla mnie komfortowy i bezbolesny pani Aneta dba o czystość, sterylnośc i higienę pracy, widać, że uczyła się od najlepszych można jej zaufac!

Gość gość
ile kosztuje makijaż permanentny ust ? i jak długo trwa zabieg?

Gość gość
zależy 500 ZŁMakijaż permanentny ust – kontur ale z wypełnieniem czy coś to jest drożej jest też Makijaż permanentny ust - lip light w cenie 100 zł, też fajna opcja

Gość gość
ale z tego co wiem, to makijaż permanentny lip light nie jest formą samodzielnego zabiegu czyli jest jakby takim dodatkiem do klasycznego zabiegu ale nie wiem czy dobrze mówię

Gość gość
w Trójmieście ta pani też przyjmuje?

Gość celina8

ja byłam w Łodzi u tej pani 

Miałam okazję korzystać z usług wielu linergistek, ale nie da się ukryć - pani Aneta jest bezkonkurencyjna.

Ona od razu wiedziała, o jaki efekt mi chodzi, czego potrzebuję, jaką metodą chcę mieć zrobione brwi.

Jestem wdzięczna jej za pomoc i wsparcie. Atrakcyjne ceny.

Gość nina9

Pani Anetko, dziękuję. 

Dziękuję za piękne brwi, za ten niesamowity kształt, który sprawił, że oczy zrobiły się większe. 

Dawno nie miałam okazji korzystać z usług takiej profesjonalistki. 

Moje brwi, to teraz cudeńko i wszyscy zwracają na nie uwagę i chwalą za piękny wygląd😊 

POLECAM