Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent pomocy

Polecane posty

Gość gość

co kupić mężowi ? chodzi o drobiazg bo my nie preferujemy drogich prezentów.... liczy się pamięć i pomysł...a ja nie mam pomysłu :( może coś śmiesznego? ale co? wiem zaraz się ktoś znajdzie i napisze coś w stylu nie znamy Twojego męża. A ja odpisuję tak wiem, ale może ktoś ma pomysł na śmieszny prezent a ja wtedy zdecyduję czy mężowi się spodoba czy nie :)

Gość gość
To może przejrzyj jakieś strony sklepów online gdzie są różne prezenty -typu gadżety i inne. Jest tego mnóstwo. :)

Gość gość
a możesz polecić jakiś sklep internetowy tego typu?

Gość klucz violinowy
ja ci coś powiem autorko. Ilekroć wchodzę na internet dowiedzieć sie jakiś pomysł na prezent czy to dla mojej matki, czy męża to zawsze sie rozczarowuje. Wchodziłam kiedyś na wujka google i kilkanaście stron "pomysłów" prezentu na imieniny matki z których każdy jeden był albo reklamą albo badziewiem albo czymś co przez te wszystkie lata dawania prezentów już było co najmniej raz wykorzystane.

Gość klucz violinowy
skurczybyki uznali za spam Zawsze kończy sie na tym że musze sie jednak zdawać na intuicję lub jeśli jest totalna pustka to coś improwizować i liczyć że sie jak najszybciej zapomni. Czasami zdarza sie prezentowa wpadka, ale ci którzy nam dają prezenty to w sumie mają to samo. Powiem ci jednak że w ciągu roku warto być uważnym. Jesli się ma oczy otwarte w ciągu roku to zawsze sie wykluwa co najmniej kilka pomysłów. Chodzi po prostu o słuchanie tego co mówi mąż. Np. w empiku mój kiedyś zwrócił uwagę na kubek że fajny albo w internecie na jakąś koszulke albo widzę przykładowo że ma sentyment do dziecięcych komiksów z lat 80-tych. Tylko tak osobiście mogę zdobywać pomysły, bo ja osobiście szukać na ostatnią chwilę to nienawidze, za dużo wtedy nerwówy sie robi

Gość gość
nie można dodać linka bo uważają za spam. Ale wpisz sobie w google gadżety sklep/

Gość gość
ok dzięki :)

Gość Juleńka90
A co powiesz na praktyczny prezent? Myślę, ze odpowiednie narzędzia z http://beta-narzedzia.pl/ mogą być dobrym pomysłem :) Na pewno bardzo praktycznym!