Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tort czy to bedzie pasowalo

Polecane posty

Gość gość

Szukam pomyslu na tort. Spodobal mi sie tort na jasnym blacie z kremem i brzoskwianiami. Ale na wierzch chcialabym polozyc kulki rispee. Czy to bedzie dobre? Jak myslicie?

Gość gość
A co to są te kulki? Ogolnie tort z dodatkiem brzoskwini awsze jest smaczny ale ja jedtem zwilennuczka dodania zawsze jeszcze jakiego kwaśnego smaku do przełamania, no. Choc dżemu z jeżyn czy owoców leśnych. Poza tym mogę Ci podac tort, który ostatnio pieklam i wyszedl niezwykle pyszny, puszysty, jak z cukierni i do przekrojenia na 3 blaty! Zaraz poszukam go w necie.

Gość gość
Jesteś autorko? Podać Ci ten przepis? W necie go nie mogę znalezc drugi raz ale zaraz pi urodzinach córki od razu go spisalam sobie do swojego notatnika.

Gość gość
Jesli te kulki to to co mysle to wg mnie srednio bedzie pasowalo. Kulki sa bardzo czekoladowe wiec jeszcze owoce do tego?? Zaznaczam ze to moje subiektywne zdanie- albo torty owocowe albo czekoladowo orzechowe, kawowe, wnilowe itd. Jedyne owoce jakie ja dopuszczam natort czekoladowy to truskawki (najlepiej do polowy zanurzone w czekoladzie ;)

Gość gość
mozesz mi podac:) dziekuje za odpowiedzi:) chcialam te kulki bo pieknie wygladaja na torcie, szukalam czegos oryginalnegi i prostego i zeby ladnie wygladalo. takiego tortu moja rodzina nie widziala wiec chcialam ich czyms zaskoczyc:) mam umiejetnoscin ale nie mam warunkow wiec cos skomlikowanego odpada a to bylo proste:)