Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frustratka091

Dlaczego facet 24 letni nie potrzebuje seksu

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 193
seks jest dobry dla przegranców .. Dlaczego Afrykanczycy uprawiają seks ? Bo tylko to im zostało z ich marnego życia.. Nie maja innych rozrywek

Gość gość
no kobiety to kłody i liczą na to ze facet będzie je bzykał 2 godziny, lizał i nie wiadomo co jeszcze, a one TYLKO leżą i myślą że to wszystko smiech.gif idiotki pieprzone smiech.gif gdybyś mi robiła 2 godziny loda a potem przez kolejną godzine ujeżdzała na jeźdźca a ja bym sobie tylko leżał jak Lord, to wtedy byś zobaczyła jaka to jest ciężka "praca" wtedy to ty byś sie tak mogła ze mną 3 razy dziennie zabawiać, ale wam sie nie chce dziffki leniwe xx no właśnie, czemu autorko sie do tego nie odniosłaś? Bo wy jesteście totalnymi egoistkami, leżą jak królowe i myslą ze to już wszystko :D ŻADNA z was nie potrafiłaby i przede wszystkim nie chciałaby zrobić czegoś takiego swojemu mężczyźnie zeby mu robić loda przez dwie godziny a potem go jeszcze ujeżdzać, bo wam sie nie chce! Więc teraz sobie odwróćcie role, to wy leżycie a my musimy sie wami zajmować i jeszcze byście tak chciały codziennie albo 2x dziennie a same ANI RAZU byście tak nie przejęły inicjatywy i zadowoliły faceta który by tylko leżał, tak jak to wy robicie

Gość gość
na tego typu ekslpozje orgazmów typu 2godzinny lodzik a potem ujeżdzanie na jeźdźca to u tzw. "normalnej" dziewczyny sie nigdy nie doczekasz, chyba ze jej zapłacisz albo coś jej obiecasz np wycieczke do Kenii na 2 tygodnie, takie rzeczy to tylko można przeżyć u prostytutki, płacisz i nawet 5 godzin cie będzie ujeżdzała bez himerów i bólu głowy. A potem sie panienki dziwią ze facet na dziffki chodzi, no chodzi bo własna kobieta nie potrafi go zadowolić...

Gość prawictwo pospolite 193
okej idę grać w counter strike .. będe pozniej

Gość Frustratka091
Odniosłam się do tego gość 12;21, nie leżę jak kloda to ja jestem ta co musi inicjowac i skakac, priorytetem jest jego orgazm i koniec. Ja takowych rzeczy się nie doczekuje. Tracę na to już siły i samej już mi się odechciewa takiej MIŁOŚCI. Chciałbym, żeby to nie było tak rzadko i tylko jego odbębnienie

Gość gość
a naprawdę chcielibyście leżeć przez te dwie godziny jak kłoda ? i na pewno on by stał przez te dwie godziny i nie byłoby z nim źle ? a dziffki leniwe machają nóżkami przy ulicy może się adidasem z tobą podzielą

Gość Frustratka091
Często odnoszę wrażenie jakby seks był czymś złym dla niego i czego trzeba się wstydzic, przy czym nie jest żadnym wielkim katolikiem. Do tego kiedyś przylapalam go jak ogląda filmy dla fetyszystow stóp. Może to jest jakimś jego problem. Już sama nie wiem

Gość gość
a rozmowa?

Gość gość
pewnie że by mi stał, ja tryskam i po 30 sekundach znów stoi twardy i mogę dalej, młody jestem pała mi cały czas stoi :P tylko ze zadna mi czegoś takiego nie zrobi wam sie nie chce cwaniary

Gość Frustratka091
Po prostu jestem przegrańcem

Gość gość
chce się mój wymiękł po jednej i to niecałej godzinie cyt.pewnie że by mi stał, ja tryskam i po 30 sekundach znów stoi twardy i mogę dalej, --nie było moowy o przerwach

Gość gość
no bez przerwy sie nie da wiadomo, ty tez jak masz orgazm to pewnie zaraz wyskakujesz z k****a, lub gdy osiągasz go przez lizanie czy dotyk to też odskakujesz by przez chwile nikt cie nie ruszał bo sie po prostu nie da

Gość gość
2 razy w miesiącu to bardzo mało, raczej nie tyle żeby można kogoś zajechać

Gość gość
do gość dziś widać że nie miałeś kobiety i nie wiesz jak wygląda u niej orgazm więc przykro mi ale nie mamy o czym gadać pa małolacie

Gość gość
gość dziś ale się uśmiałam odskakuję haaaaaaaa hhhhhoooooooohhhha

Gość gość
W takim razie wszystko jasne jak mój facet ma orgazm to potem odskakuje na 2 tygodnie? Hahahaha

Gość gość
nie o to chodzi, chodzi o to ze jak masz orgazm to nie da rady się go cały czas posuwać, dotykać, trzeba go na pare sekund zostawić "luzem" nie ruszać, tuż po wytrysku, zauwaz ze jak facet sie nawet w srodku w tobie spusci to tez przerwie to na chwile, nie musi go wyciagac ale zastygnie z bezruchu na pare sekund zeby nie ruszac penisem w srodku. Nie wyobrazam sobie ujezdzania na jezdzca, tryskam a ty mnie dalej ujezdzasz, serialnie bym cie zrzucił z siebie bo tego nie idzie wręcz wytrzymać :P

Moze ma jakis uraz, ale z racji naszych stereotypow, ze facetowi zawsze sie chce, ze facet musi stanac na wysokosci zadania, ze musi byc agresywny, doprowadza go to do jeszcze wiekszej niechceci. Jest sfrustrowany, a jak w takim nastroju uprawiac seks? Jest ciezko, dlatego warto, zeby on sam zauwazyl problem ze soba i zaczal cos z tym robic. Ty mozesz mu czasem o tym przypominac.

Gość gość
gość dziś ile ty masz lat ?15?

Gość gość
garbage dziś poczytaj gość dziś

Gość gość
ty masz chyba wlasnie 15 jeśli sie dziwisz temu co ja mówie, faceta nigdy nie miałaś i jego orgazmu nie widziałas? spytaj sie go to potwierdzi ze jest tak jak mówie, ty mozesz tego nie zauwazac bo to nie trwa godzine czy nawet nie minute, tylko dosłownie pare sekund kiedy penis tuż po orgazmie jest bardzo bardzo czuły, cholernie czuły! i naprawdę lepiej go wtedy nie dotykac bo nie jest przyjemne

Gość gość
Gość 14:07 nie rozumiem jaki to ma związek z tematem i problemem

Gość gość
taki ze sie mnie czepiasz ze niby nie wiem o czym mówie gówniaro j****a

Czasami nie wierzę, że są tacy faceci, którzy w wieku 20-30 lat bzykają tyle, co inni w wieku 60 lat - to po pierwsze. A po drugie, nawet jeżeli on nie ma ochoty, ale Cię kocha, to właśnie dlatego powinien sprawić Ci przyjemność TWOJEGO szczytowania. Czarno to widzę, kwstia czasu, a będzie rozstanie lub zdrada na 200%.

Gość gość
gość dziś twoja baba to graba

Gość gość
Znajdź kochanka i po sprawie

Gość gość
Znajdź kochanka i po sprawie

Gość gość
nie potrzebuję kochanka właśnie mój mąż zrobił to bosko rano i obiecał wieczorem powtórzyć