Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam już dość tej Agatki198801

Polecane posty

Gość gość

wymądrza się w każdym temacie, ciągle najeżdża na bratową i jej dziecko, i wiecznie gada jak to ma wysprzątane ,jak ugotowane i wiecznie chwali się swoim głupim dzieciakiem

Gość gość
to jakas niewolnica i służąca

Gość gość
ona jest chora psychicznie

Gość gość
No na pewno nie jest powazna.

Gość gość
zebrałam o niej info : ma córkę Emilię urodzoną 30.04.2014 r. , pracuje w sklepie z firankami na pół etatu, ma 27 lat , ma męża któremu podaje zawsze gorący obiad po pracy, on oddaje jej całą wypłate i nic nie robi w domu, ona robi wszystko sprzata gotuje prasuje chodzi z dzieckiem na długie spacerki, jej dziecko wspaniale się rozwija już mówi zdaniami ostatnio pokazała na kota i powiedziała leży tu jeżdżą starym graten lanosem który naprawia jej brat ma wredną bratową księgową syfiarę której dziecko sika na podłogę :)

Gość gość
Czy w tym temacie jedna osoba prowadzi monolog, rozmawia sama ze soba i podbija caly czas? To forum o macierzynstwie, a nie detektywistyczne. Odczepcie sie od tej Agatki.

Gość gość
nie , nie jedna.Ja własnie przeczytałam jak pisała ,że męzowi trzeba pod pysk żarcie podawać stąd wniosek ,że służąca

Gość gość
Tak sie sklada ze w internecie moze pisac i zachwalac a w realu : D i ma jeszcze czas na pisanie tutaj szanowna perfekcyjna pani domu i mama-śmiechu warte! agata lecz sie!!!

Gość gość
ona chyba zazdrości bratowej że ma lepsze wykształcenie i lepszą pracę więc żeby sobie ulżyć to jedzie po niej że źle się zajmuje domem. mnie jedno wkurza, wciąż narzeka że w domu i bratowej i jej mamy brudno, i w tym syfie musi siedzieć jej dziecko..... więc dlaczego nie posprząta? nie ulży swojej mamie...choćby w ramach wdzięczności z eta zajmuje się też JEJ dzieckiem, poza tym skorzystało by też samo dziecko bo siedziałoby w czystym domu.

tak mogę o sobie powiedzieć że jestem super żona matka i pani domu i jeszcze mam czas na pisanie na kafe, tak mam wyjątkowo dobrze rozwijające się dziecko , dobrego męża i dobrego brata który mi pomaga zazdrościcie mi i tyle

Gość gość
jasne zazdrościmy ci :) a możesz napisać czego? głupoty chyba.

zazdrościcie mi że mam czas i umiejętności organizacyjne że pracuję na pół etatu i mam dość czasu żeby pobawić się z dzieckiem , ugotować dobre obiady, posprzatać zrobić słoiki i domowej roboty makaron czy ciasto zazdrościcie mi dobrego męża że nam się dobrze układa i dobrego brata który zawsze mi pomaga zazdroscicie mi że jestem radosna i nigdy nie narzekam a moja mama zajmuje się moim dzieckiem i dzieckiem brata w domu brata, moim rodzice mieszkają obok brata a nie w jednym domu sorry ale ani ja ani mama nie będziemy bratowej sprzatać

Gość gość
taaaa jasne jesteś super żoną i matką, masz czas na obiad, spcery, zabawy, pracę i uwaga ---SIEDZENIE 24H NA KAFE! ---- co za bajkopisarka buhahahaha

Gość gość
zazdrościmy że jesteś super kurą domową? Buhahahahah , tobie chyba mózg odparowało przy gotowaniu rosołu

Gość gość
Agatka - jej budowa zdań składnia mnie ku mysli, że to musi być bardzo ograniczona osoba

Gość gość
Agatka to niech twój brat posprząta w czym problem ?

Gość gość
Ooooo Agatka!! jesteś z******ta ooooo uwielbiam Cię laski im więcej bedziecie pisać o niej,tym ona bedzie się bardziej tym "jarać" siedzi w domu sprzata gotuje i prasuje ( nie mam nic przeciwko temu oczywiście)każdy dba o swój kurnik i ciągle sprawdza kafe czy ktoś nie załozył tematu o niej :) albo nie odpisał na jej temat/komentarz a więc Agatkooo tak jesteś zajabista i jesteś super kafeterianką słynną tutaj że ho ho :) 14.05 gratki za zebranie info paru smaczków nie znałam o naszej Agatce :D

Mój brat pracuje i gotuje obiady , do tego jeszcze na placu ma robotę w piecu musi napalić . to kiedy ma jeszcze sprzątać???

Gość gość
ta osoba ma zaburzenia psychiczne, na 99,9% albo jest to wymyslona fikcyjna postać nie karmcie trolla,nie odpisujecie na debilne komentarze droga agatko,jak moge ci zazdroscic tego,ze robisz za sluzaca ? :-)

Gość gość
a ja, nie wierzę, buhahahahahaaa, normalnie nie wierzę

Gość gość
A ja myślałam że znikła wraz z 1 września

Gość gość
To takie pocieszne dziecko.. Myślę że znalazła sposób na trollowanie sobie. Tylko slaba wyobraźnia, taka zacięta płyta.

Gość gość
Agatka musi pochodzić gdzies z Podlasia, nie ujmując jej mieszkańcom, ale to typową mentalność wiejskiej dziołchy

Gość gość
Gdybyś mieszkała na wsi, wiedziałabys że to nieprawda.

Gość gość
czy to ta idiotka, która cały czas zakłada topiki o jakiejś syfiarze szwagierce, która wg niej nawet nie umyła okien na procesje Bożego Ciała? buahahaha leże i nie wstanę :D

Gość gość
gość dziś dlatego napisałam o wschodniej ścianie Pl, bo tam inna mentalnośc niż na typowej wsi

Gość gość
Czy agatka to jagoda?