Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

bvnv

Polecane posty

Gość gość
spiżdzaj!

Gość gość
Tylko blondyni są przystojni i na coś wyglądają

Gość
gość dziś Tylko blondyni są przystojni i na coś wyglądają x Mów za siebie.:P Mi nigdy się nie podobali.Byłam w 2 stałych związkach z facetami z czarnymi włosami i ciemniejszą karnacją.;)(byli Polakami).Nie jestem powierzchowna i może kiedyś zakocham się w jakimś blondynie, ale jak na razie jednak ciągnie mnie do ciemnych brunetów.:P

Gość gość
i dzieki Bogu jak najdalej od dajek

Gość
gość dziś i dzieki Bogu jak najdalej od dajek x a to do mnie?! No kurr rzeczywiście za mnie taka "dajka" że choć mam okazje praktycznie co 2 dzień to nie bzykam się od 3 tygodni.:O No taka ze mnie k****. :D:O

Gość gość
Dokładnie tylko blondyni, niebieskoocy, slowianie i aryjczycy, reszta r facetów to brzydale jak araby

Gość gość
Zaopatrz się w niebieskie dość szerokie dżinsy i jakąś słabą koszulę może być w szeroką kratę i noś włożoną w spodnie. Nikt Cię nie pomyli w Polsce z obcokrajowcem ;)

Gość gość
Koniecznie sandały i białe skarpety!

Gość gośćiowa89
Ale Wy macie zdanie o naszych Polskich mężczyznach:D

białe skarpety do sandałów ?! No co ty, czarne lepiej grube bawełniane :D albo facetówy te w kratke haha omg :D

Gość gość
18:20 Nie zapomnij o założeniu czarnego szerokiego paska i włosy uklep, bo kamuflaż diabli wezmą ;)

Gość gość
Zapuść wąsa, klapki kubota i skarpety do tego siatka z biedrony i od razu widać że polak pełną gębą.

spooksik, arabusy na długo jeszcze się nie zagnieżdżą w Polsce a nawet jeśli to nie będzie ich wiele. Mogę spać spokojnie, polki mi nigdzie nie uciekną :)

Gość gość
Jak cię zaczepią na ulicy to powiedz żeś hiszpan albo włoch i nic ci nie zrobią.

Gość gość
Geniusz haha!

jakis czas temu jeszcze arab na ulicy specjalnie mi nie przeszkadzał. teraz na widok śniadego delikwenta dostaje alergii. Ich miejsce jest u siebie i słuzyć nam jak jedziemy na wczasy do 5 gwiazdkowego hotelu. I ta ich radośc jak dostanie 2 euro napiwku. Bezcenne.

Gość gość
Nie,ja wolę Niemców,Austriaków,Finów,Norwegów,zawsze mówię za siebie,a jakieś coś Bad Fat Girl się przyczepiło "mów za siebie":-PMożesz wpuszczać do łóżka kogo zechcesz,Arabów,Murzynów,Latynosów,twoje dupsko należy do ciebie niebogo,kto ci zabroni Bad Fat Girl czy jakcitam:-P

Gość gość
Ciemna skora byla na topie 5 lat temu i solara. Teraz biel rzadzi. Nigdy się nie opalalem jestem blondyndm co prawda ciemnym i jestem z tego dumny ! Kobiety tez wole biale !

Gość gość
to ty gościu na solarkę chodziłeś , gruubo.A Brunetos rozyebałeś dziś kafe , parkam ze śmiechu.Nie noś nigdy arafatki , bo cienko to widzę.

co to jest arafatka ? bo chyba nie ja to pisałem Opalenizna zawsze w cenie, nie to co wy obleśnie polaczki jakbyście w młyn wyj/eb/ali hehe :D

Gość gość
nie o solarze nie ty , tylko gość facet^^.A arafatka to taka chusta głownie kiedys nosili na wschodzie , wpisz w wujka g:) najlepiej.

Gość gość
Ja jestem biały i przystojny mam powodzenie nie musze stylizowac się na brudasa i parzyc ryja na solarce żeby potem cieszyć się rakiem skóry. Mój brat chodził kilka lat ryj pomarszczony i wyglada jak ten brudny arab

Gość gość
twój brat chciał wyglądać bardziej egzotycznie :d