Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

komplementy

Polecane posty

Gość gość

Co to znaczy gdy facet mowi kobiecie (koleżance/przyjaciółce) komplementy? Ze ładnie wyglada, dobrze, ze przyszła, ze jest genialna, ze przy niej czuje sie spokojniejszy...Zaznaczę, ze on jest żonaty.

Gość gość
może jest miły

Gość gość
Ladnie wygladasz mowie kolezance o ktorej mysle,ze ladnie sie ubrala czy uczesala czy cos zmienila. Tez jestem zonaty i nic to dla mnie nie znaczy, ot po prostu zauwazam

Gość gość
Ale... On moze chciec spotkan i seksu np, nie wiemy tego.

Gość gość
Nie wiem czy to istotne, moze Wy mi powiecie, bo ja juz chyba nie umiem patrzeć obiektywnie. Do tego wszystkiego co napisałam powyżej dodam, ze znamy sie juz jakiś czas, swietnie dogadujemy, dosłownie czytamy w myślach. Zauważyłam od pewnego czasu, ze nasze relacje sie zacieśniły. On zaczął mnie czesciej niby przypadkiem dotykać np.podczas rozmowy, zaczęliśmy dawać sobie buziaki, wprawdzie tylko w policzek, ale nigdy wczesniej tego nie robił, trzymał mnie na dystans. Czasami gdy rzuca jakieś seksualne podteksty albo ktoś cos powie w kontekście seksualnym patrzy na mnie i sie wg mnie "tajemniczo" uśmiecha.

Gość gość
Prosze o odpowiedz

Gość gość
wydaje mi sie ze leci na Ciebie, musisz sie sama teraz zastanowic czego chcesz

Gość gość
A jesli chciałabym, co powinnam robić? Wiem, ze to naiwne z mojej strony, ale nic na to nie poradzę, nie potrafię.

Gość gość
a jaka jest roznica wieku pomiedzy wami ? mozesz sie jednego dnia ladniej ubrac do pracy i zobaczyc jak to na niego zadziala, jak bedziesz na niego dzialac jak plachta na byka to praktycznie 100% ze Ciebie pragnie , zalezy czego Ty od niego pragniesz bo zonaci faceci zazwyczaj paru skoków w bok

Gość gość
Spróbowałam sposobu z ubiorem-powiedział, ze ładnie "dzis" wyglądam i w ogole zawsze ładnie sie ubieram.

Gość gość
kiedys jeden kolega mi powiedzial, ze faceci nigdy nie komplementuja bez powodu i jesli ktorys to robi, to najprawdopodobniej ma w tym interes ;) zapamietalam jego slowa, wiec obserwowalam facetow w moim otoczeniu i teraz jestem w 100% pewna, ze mowil prawde.

Gość gość
Mówimy o "tym konkretnym interesie"? ;) Faktycznie to sie u Ciebie sprawdziło? Czyli to mało prawdopodobne zeby to było powiedziane tylko w ramach koleżeństwa/przyjazni?