Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alles

Jestem les i jest mi z tym źle

Polecane posty

Gość alles

Wolałabym być hetero, oczywiście życie nie jest wtedy usłane różami, ale przynajmniej jest się zdrową osobą.

Gość gość
a kto ci zabrania troche pokory i prosic boga o uzdrowienie a raczej przywruceni prawidłowego pozadania w pismie sw pisze ze to kara za odrzucenie boga i rozwiazłosc seksualna a potem dziekowac mu za przywrucenie prawidłowego pazadania

Gość alles
Ja wolę się wyleczyć, a nie takie głupoty robić.

Gość gość
Nie potępiam ludzi o innej orientacji ale nie rozumiem bo z reguły kocha się inność np dla kobiety innością jest męskość i odwrotnie,i jak kobieta może kochać kogoś kto jest taki jak ona

Gość alles
Właśnie dlatego to nie jest normalne. :D Ja kocham piękno po prostu, kobiety mnie pociągają, bo wydają się piękne mimo że sama jestem kobietą i znam wszystko to co nasza płeć ukrywa.

Gość gość
Ja też kocham piekno ale mimo że nieraz uważałam że koleżanka jest naprawdę b.ładna to dla mnie atrakcyjny i pociągający jest tylko facet jego jędrne ciało, zarost na twarzy itd. nie potrafilabym zachwycać się biustem gdyż sama je posiadam.

Gość gość
Wiadomo. To się ciesz.

Gość gość
Lesbijki nie mogą przetrwać, bo żeby baba mogła przetrwać to musi mieć gacha.. Skąd weźmie kase jak nie będzie pijawką? :classic_cool:

Gość alles
No to drugą babę sobie bierze i rodzi tylko jedna, z banku spermy, właśnie dlatego w dzisiejszych czasach chyba coraz więcej nas będzie...

Gość gość
Jeszcze jedno mam pytanie wiem że nasze społeczeństwo jest nie toleracyjne czy nie boisz się odrzucenia społeczeństwa i tego że będziesz napiętnowana.

Gość alles
Jestem, w sumie społeczeństwo to mnie nie obchodzi, ale bliskim nie powiedziałam, jestem krypto. :) A jeśli chodzi o facetów to pociąga mnie w nich nieugięty charakter, ale ciało jest mi seksualnie obojętne, patrzę się na nich jak piękne rzeźby jak jest na co.

Gość gość
Kiedyś będziesz musiała kiedyś poinformować rodzine mam nadzieje że rodzina przyjmie to ze spokojem zrozumie ciebie a co najważniejsze nie odrzuci w każdym razie lepsze jest to niż życie w kłamstwa lub niezgodnie ze sobą.

Gość gość
Ja tez wole kobiety i się z tego cieszę

Gość alles
Mam 25 lat i wkrótce ostro zaczną napierać na mnie z pytaniami o ślubie więc na pewno sami sprowadzą na siebie prawdę. :/