Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćść

jak często powinnam zaglądać do bratanka

Polecane posty

Gość gośćść

jest tak sytuacja: mój brat z bratową i miesięcznym dzieckiem mieszkają w tym samym domu co ja tylko że wszystko mają oddzielnie. Mój brat ma do mnie pretensje że nie przychodzę codziennie do nich, że powinnam zaglądać, pomagać bratowej w opiece i w ogóle. Ja oczywiście jak dziecko będzie większe mogę się nim zająć, bawić się itd, ale nie teraz kiedy to jest takie małe dziecko. Nawet nie umiem trzymać takiego dziecko, to trzeba do niego coś mówić, a to już całkowicie przerasta moje możliwości. No i tak właśnie zawsze jest że to ja jestem tą najgorszą :(

Gość gość
nie jesteś jego matką niech się twój brat zajmie faceci myślą że kobieta z racji swojej płci musi wszystko robić w domu i przy dzieciach olej gnoja i jego bobasa

Gość gość
jak często to zależy od ciebie i tego, co się przyjęło w twojej rodzinie. dla mnie możesz w ogóle nie zaglądać albo co kilka dni. nie ma jakiegoś standardu, wobec którego siostra ma się zająć rodziną brata. ;)

Gość gość
to jego dziecko i jego obowiązek się nim zajmować. Próbuje cię wmanewrować w swoje obowiązki, skunks