Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nudzi mnie seks z żoną co robić ?

Polecane posty

Gość gość
Moim zdaniem to normalne facet ma największe potrzeby w wieku 21 lat i to z czasem spada a kobieta w wieku 30 lat. Bywa różnie.

Gość gość
21:35 Człowiek starszy to mu i libido spada. Nie chcę chodzić i spowiadać się lekarzowi z takich spraw, ja nwet z żoną o tym nie gadam, a co dopiero z obcą mi osobą. Myślę, że są ważniejsze rzeczy od seksu, m.in. dzieci, zdrowie, a jakby nie patrzeć nadal ją kocham.Mogę jej kupować kwiaty np, czy czekoladki, żeby myślała, że nadal ją kocham.

Gość gość
No to ja już nie mam 21 lat, a zona jescze 30 też nie ma

Gość gość
Człowiek starszy to mu i libido spada. Nie chcę chodzić i spowiadać się lekarzowi z takich spraw, ja nwet z żoną o tym nie gadam, a co dopiero z obcą mi osobą. Myślę, że są ważniejsze rzeczy od seksu, m.in. dzieci, zdrowie, a jakby nie patrzeć nadal ją kocham.Mogę jej kupować kwiaty np, czy czekoladki, żeby myślała, że nadal ją kocham. x To mnie rozbroiłeś tą odpowiedzią. Wybacz, ale nie dojrzałeś do małżeństwa, skoro nie potrafisz rozmawiać. Taa, kupuj jej czekoladki, zobaczymy jak długo w ten sposób pociągniesz. Kobieta chce się czuć pożadana, sexowna. Chce czuć, że jej mężczyzna pragnie jej całym soba. Jesli jej tego nie dasz, będzie nieszczęsliwa. Kwiaty i czekoladki tu nie wystarczą.

Gość gość
21:51 Chcę jej w ten sposób pokazać, że jest dla mnie ważna, że ją kocham, zarowno ją jak i dzieci. Dla mnie ona jest piękna, ale seks to już raczej nie dla mnie.

Gość gość
gość dziś Dokładnie.

Gość gość
Piszesz ze swojej perspektywy a przecież nie każda kobieta jest nimfomanką i dopasowanie tez jest nie takie łatwe bo libido się zmienia np po ciąży, choroba wiek.

Gość gość
21:57 Jak byłem młody, to też ciągle o tym marzyłem, no niestety jak już tego serio doświadczyłem, to teraz mówię, że wcale tak mi się to nie marzy.

Gość gość
no bo sex ogolnie jest nudny, widocznie dojrzales i to zauwazyles. nie widze powodu zeby biegac po psychiatrach czy psychologach, po prostu budzi sie w Tobie cos wiekszego ale prymitywni ludzie tego nie zrozumieją.

Gość gość
Poczytaj co to jest nimfomania, to że kobieta chce się codziennie kochać z swoim mężem, że go pożąda, to nie nimfomania.

Gość gość
22:00 No właśnie to jest nimfomania, bo normalni ludzie potrafią wytrzymać, autora zona chce to robić ciągle

Gość gość
gość dziś Wyszukiwarka nie gryzie.

Gość gość
No nimfomania jest wtedy kiedy kobieta nie moze się powstrzymać od seksu, a taka jest żona autora

Gość gość
"Hiperseksualność (hiperlibidemia) to ciągła, wyniszczająca i uporczywa potrzeba uprawiania stosunków płciowych, przesłaniająca inne potrzeby człowieka. U kobiet nazywana nimfomanią, u mężczyzn satyryzmem (satyriasis). Pojęcia te odnoszą się do wzmożonych potrzeb seksualnych." Źródło; Wikipedia

Gość gość
Kur## ''Nimfomanka (nie ninfomanka) to kobieta cierpiąca na nimfomanię - chorobliwie podwyższony stan pobudzenia erotycznego, powodujący nadmierną aktywność płciową. W użyciu potocznym nimfomanką nazywa się kobietę „łatwą i przyjemną”, która szybko nawiązuje kontakty seksualne z mężczyznami.'' Ostatnie słowo jest kluczowe, mężczyznami, nie jednym mężczyzną. Seks kieruje jej życiem i nieważne z kim i gdzie, ważne żeby był. Ludzie mają różne libida, różne potrzeby seksualne.

Gość gość
przejadło się Tobie... ja jestem kobietą i nie moglabym codziennie, raz na kilka dni mi wystarczy, mojego facetowi tez. Nie rozumiem takich ludzi co kopulują kilka razy dziennie, ja nigdy takich potrzeb nie mialam, moj facet tez nie. Jak sie codziennie je czekoladę to w koncu sie czlowiek nią znudzi, tak samo z sexem.

Gość gość
Ale dla żony autora tez jest ważny seks i tylko seks, skoro ma go zostawić z tego powodu

Gość gość
22:19 No niestety moja żona taka jest

Gość gość
Nie miałem na myśli slownikoweho znaczenia słowa nimfomanka. Chodziło mi o to żebyś nie myślała ze każdy ma takie duże potrzeby i że w każdym związku musi być tak namiętnie jak u ciebie.niektórym ludziom nie jest to dane.

Gość gość
Moze zapros sasiadke do trojkata?

Gość gość
W każdym bądź razie żona autora to nimfomanka

Gość gość
gość dziś Ja wiem, ze ludzie są różni, że związki są różne, każdy ma inne libido, ale o tym trzeba ROZMAWIAĆ, a on z własną żoną nie potrafi pogadać o ich potrzebach seksualnych. Autorze, bez szczerej rozmowy z żoną, to daleko nie dojdziecie.

Gość gość
Seks nie zawsze jest taki sam! Są inne pozycje, zachowanie. Może ostrzej trzeba?

Gość gość
Nie sadze żeby inna pozycja cokolwiek dala, ostro nie lubię. A pozycji nawet nie znam innych. Seks będzie zawsze seksem.

Gość gość
i po co było się kochac 6 lat codziennie,to jak zrec codziennie jajecznice,dawkuje się emocje i trzyma w ciaglym napięciu,a nie jak króliki a potem zdziwienie,i to spanie w jednym wyrku cale zycie blad na bledzie

Gość gośćbaba
a koles wyżej sporo,tak seks jest nudny,ten bez emocji ,a wasze malzenstwa sa zawsze tak skonstruowane ze rutyna to konieczność bo jak to nie spac z moim misiem nie lazic z nim wszędzie nie rozmawiać o każdej p*****lce,przeciez to mdłe z definicji

Gość gość
a może niektóre po latach chcą codziennie seksu bo się boją żeby kochanica się nie pojawiła a nie że sama wielce pożąda?

Gość gość
jak ci nudno to wal w dupala, będziesz miał nowe atrakcje, i sprawdzisz czy czasami pedziem nie jesteś, jak ci piczka zbrzydła to bierz się za dupę, parą lat ci zejdzie, a potem zmiana, znowu wskoczysz na piczkę

Gość gość
rób tak dalej to urosną ci ładne rogi, a właśnie jelenie mają już rykowisko, więc czas byś do nich dołączył

Gość gość
23:34 Kocham żonę, mamy dzieci więc tutaj nie ma mowy nawet o kochance