Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przypadkowe dotknięcia

Polecane posty

Gość gość

czesc! Czy jak mezczyzna dotyka przypadkowo kobietę np.w przedramię, plecy to cos to znaczy? Chłopcy, wypowiedzcie sie jak to jest. Wypowiedzi dziewcząt tez mile widziane

Gość gość
Halooooo, jest tu kto?

Gość gość
oznacza

Gość gość
Ale co oznacza??? I co jak taki dotyk najpierw był taki "szybki", a np.teraz trwa około co najmniej 3s, jest taki "przytrzymany"

Gość gość
Sprawdza gdzie chowasz portfel i telefon

znaczy wiele, ja dotykałam w ten sposób osobę którą bardzo kochałam/kocham nadal (tylko już inaczej) nie można mi go dotykać więc kiedy tylko mogłam udawać przypadek robiłam to. Żywiłam się tym dotykiem bo wiedziałam że inaczej nigdy go nie dotknę...

Gość gość
Moze i jestem głupia, ale takie "przytrzymane" dotknięcie można zaliczyc jakby do kolejnego etapu? Myślisz, ze cos dalej moze byc?

Gość gość
Mnie tak kobieta dotykala i nie wiem po co.

Gość gość
A Wy mężczyźni jesli w ten sposób dotykacie to cis to znaczy? Np.ze kobieta sie Wam podoba?

Gość gość
Czytałam gdzieś że nie ma czegoś takiego jak przypadkowy dotyk i zawsze jest on zaplanowany ale sama nie wiem kiedyś też facet mnie "przypadkowo" dotknął, a ja udałam że nie zauważyłam.

Gość gość
Myślicie, ze takie dotknięcia mogą byc odruchowe, po prostu, przy rozmowie? Tylko nie wiem czy to możliwe, zeby tak było w każdej kiedy stoimy blisko siebie?

Gość gość
"Nie ma przypadkowego dotyku. Wbrew pozorom jesteśmy bardzo uważni w pilnowaniu swojego terytorium i dotyk niechciany sygnalizujemy niezwykle komunikatywnie, zaś pożądany chętnie nagradzamy całą gamą niewerbalnych odpowiedzi. Jeśli więc ktoś podczas rozmowy będzie starał się dotknąć twojej dłoni, to wyraźny sygnał, że coś jest na rzeczy." - cytat z pewnego portalu "Ważnym sygnałem są także przypadkowe dotknięcia, które często nie są wcale takie przypadkowe. Dotknięcie twojej dłoni przy podawaniu ci drinka albo ocieranie się o ciebie mogą być formą zalotów." - cytat z kolejnego portalu

Gość gość
Mnie podrywala kobieta właśnie w taki sposób ciągle pozorowala przypadkowy dotyk ale ja się wstydzilem zrobić to samo. Jako byla jej mina jak dotknalem jej w końcu. Mina jakby ducha zobaczyła, urocze to było.

Gość gość sisi
ja przypadkowo dotknęłam anioła

Gość gość sisi
i miałam mokro w majtach, ale to nie grzech bo przecież nie jest zależne ode mnie

Gość gość
Ludzie, wypowiadajcie sie racjonalnie

Gość gość
nie, to nie musi nic oznaczać i przeważnie nie oznacza

Gość gość sisi
piszę o swoich przeżyciach, to jest racjonalne

Gość gość
Jeśli poza przypadkowym dotykiem na jego zainteresowanie wskazują jeszcze inne znaki to tak.

Gość gość sisi
jakie przypadkowe? to były dotknięcia w najintymniejsze miejsca, z tym, że zastanawiam się czy jego czy może jakiś duch zstąpił z nieba chustka wie ,

Gość gość
Gość sisi matko boska NIE JESTEŚ PĘPKIEM ŚWIATA więc zrozum że te wiadomości nie są pisane do ciebie, o tobie i twoich znajomych! Czy ty naprawdę jesteś tak tępa czy tylko udajesz na potrzeby tego forum?

Gość gość
Teoretycznie tak, ale co jest facet raz wydaje sie byc zainteresowany, a innym razem zachowuje sie "normalnie"?

Gość gość
Słuchajcie, a co jesli na początku to były takie szybkie dotknięcia, a teraz córa dłużej przytrzymuje swoją rękę jak dotyka?

Gość gość
Oczywiście miało byc "coraz" ;)

Gość gość
Pomóżcie kochani, prosze, bo ja juz przestaje racjonalnie myślec ;(

Gość gość
Cześć Wszystkim! Bardzo prosze o odpowiedz, nurtuje mnie jedna sprawa. Czy zdarza sie, ze faceci dotykają kobiety przypadkowo? Można powiedzieć odruchowo? Bo powiedzmy maja taki styl bycia i nic to nie znaczy?

Gość gość
Możecie sie wypowiedzieć prosze?

Gość gość
Ja dotykam kolegę przypadkowo-nieprzypadkowo, bo go po prostu lubię. Na pewno nie dotknęłabym kogoś kogo nie znoszę.

Gość gość
Mnie jak przypadkowo dotknie kobieta to od razu mi pyda staje

Gość gość
gość 2015.09.10 dzieje się tak, bo nie jest pewien Twojego stosunku do niego, nie widzi wyraźnej aprobaty z Twojej strony i się lekko wycofuje, a potem próbuje znowu x co do pytania z dzisiaj, z mojego doświadczenia - dotyk określonego rodzaju czy to mężczyzny czy to kobiety zawsze się wiązał , w moim przypadku, z tym, że osoba ta chciała ode mnie coś i chciała się do mnie zbliżyc :) To dla mnie zawsze był sygnał i nigdy się nie pomyliłam.