Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2015 stosuje tabletki anty Y** reguralnie bez wymiotów biegunek i antyb itp. Ostatnio codziennie kochałam się w 7 dniowej przerwie do tego jeszcze w 7 dniu cyklu. zawsze używamy prezerwatyw rzadna nie pękła tylo raz minmalnie się zsuneła ale partner odrazu poprawił łącznie przez ten czas kochałam się 8 razy 4 razy z wytryskiem w prezerwatywe w środku i 4 razy w prezerwatywie z wytryskiem na zewnątrz. Jestem teraz 7 dni przed wystąpieniem krawienia z odstawienia i mam dziwne dolegliwości 1) wydęty brzuch (lub tak mi sie wydaje) 2) bola mnie jajniki (taki bol jak na okres) 3) jestem senna i zmeczona ( może być spowodowane tym iż panicznie boje się ciązy i ciagle o tym myśle), 4) czesto sikam męczy mnie pęcherz ale te tabletki podobno sa moczopędne. 5) mam dziwne zachcianki na słodkie. 6) mam lekko wrazliwe piersi i 7) mazisty śluz biały Dodam że mam skłonności do infekcji. Boję się że alkohol który piłam mógl zadziałać tak że tabletki nie zadziałały. Po za tym tyle naczytałam się o ciąż na tabletkach lub niepęknietych prezerwatywach przez tak zwane mikropory lub niewidzialne gołym okiem uszkodzenia. dodam że tydzien po 7 stosuku byłam u ginekologa powiedział że wszystko ok tylko lewy jajnik ciutke powieksozny ale mam się nie denerwować. Przez ten internet wpadłam w schize ciążową, powiedzcie mi czy istnieje ryzyko przy tabl i prezerwatywach? i Co z moimi dolegliwościami ma któras takie po tabletkach? Dziekuje z góry za wszystkie mądre odpowiedzi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach