Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

tabletki anty i schiza

Polecane posty

Gość gość

stosuje tabletki anty Y** reguralnie bez wymiotów biegunek i antyb itp. Ostatnio codziennie kochałam się w 7 dniowej przerwie do tego jeszcze w 7 dniu cyklu. zawsze używamy prezerwatyw rzadna nie pękła tylo raz minmalnie się zsuneła ale partner odrazu poprawił łącznie przez ten czas kochałam się 8 razy 4 razy z wytryskiem w prezerwatywe w środku i 4 razy w prezerwatywie z wytryskiem na zewnątrz. Jestem teraz 7 dni przed wystąpieniem krawienia z odstawienia i mam dziwne dolegliwości 1) wydęty brzuch (lub tak mi sie wydaje) 2) bola mnie jajniki (taki bol jak na okres) 3) jestem senna i zmeczona ( może być spowodowane tym iż panicznie boje się ciązy i ciagle o tym myśle), 4) czesto sikam męczy mnie pęcherz ale te tabletki podobno sa moczopędne. 5) mam dziwne zachcianki na słodkie. 6) mam lekko wrazliwe piersi i 7) mazisty śluz biały Dodam że mam skłonności do infekcji. Boję się że alkohol który piłam mógl zadziałać tak że tabletki nie zadziałały. Po za tym tyle naczytałam się o ciąż na tabletkach lub niepęknietych prezerwatywach przez tak zwane mikropory lub niewidzialne gołym okiem uszkodzenia. dodam że tydzien po 7 stosuku byłam u ginekologa powiedział że wszystko ok tylko lewy jajnik ciutke powieksozny ale mam się nie denerwować. Przez ten internet wpadłam w schize ciążową, powiedzcie mi czy istnieje ryzyko przy tabl i prezerwatywach? i Co z moimi dolegliwościami ma któras takie po tabletkach? Dziekuje z góry za wszystkie mądre odpowiedzi:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować