Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mloda ma pytanie

Polecane posty

Ze znajomymi to tak roznie, czasami zazdrosni, nad wrazliwi i wogole na nie, jak widza ze komus sie uklada. Trzymaj reke na pulsie i duzo z nim rozmawiaj, jakie ma plany, potrzeby, Ty mow otwarcie o swoich potrzebach niech kazde z Was wie na czym stoi.

Gość gość
Jak ma dobry seks to bedzie z Toba. Ale to musi byc naprawde dobry seks. Nie taki po misjonarsku. Masz tyle lat a nie masz meza to z seksem pewnie jest u Ciebie nieklawo

Gość gość
Przecież on ma 36 lat DOPIERO, a nie 66. Jesli obydwoje wyobrażacie sobie tak samo przeszłość, to jest ok. Twój związek, Twoje życie, Twoje szczęście.

Gość Mloda ma pytanie
gość dziś Jak ma dobry seks to bedzie z Toba. Ale to musi byc naprawde dobry seks. Nie taki po misjonarsku. Masz tyle lat a nie masz meza to z seksem pewnie jest u Ciebie nieklawo XXX Dla Ciebie brak męża jest jednoznaczny z tym ze jestem kiepska w łóżku? Nie przyszło Ci do głowy, że chciałam najpierw w siebie zainwestować? Idąc tym tropem mężatką powinnam zostać w wieku 15 lat jak straciłam cnotę :D miała bym już 10 lat stażu i pewnie z 8 dzieciaków; )

Gość Mloda ma pytanie
Jestem :)

Czemy Ty sie dajesz prowokowac? Widzisz, ze wiekszosc tu to erotomani ze mna na czele:D, ale nie mowimy o mnie tylko o Tobie.

Gość gość
Też mam męża sporo starszego (13 lat) i nigdy nam to nie przeszkadzało :) Autorko, jakie masz konkretnie obawy odnośnie tego związku ?

Gość gość
On się rozpadnie lecz nie z różnicy wieku lecz że on rozwodnik a dlaczego się rozszedl?

Gość Mloda ma pytanie
gość dziś XXX Powiedz macie dzieci ?? Nie jest dominujący? ?

Gość Mloda ma pytanie
Ich związek się rozpadł bo go zdradziła.

gość dziś On się rozpadnie lecz nie z różnicy wieku lecz że on rozwodnik a dlaczego się rozszedl? X Nie pisz tak glosno, nie widzisz ze tego pana zona zdradza, a raczej zdradzila dlatego sie rozszedl, tak przynajmniej pisze Autorka

Gość Mloda ma pytanie
Klawy77 dziś gość dziś On się rozpadnie lecz nie z różnicy wieku lecz że on rozwodnik a dlaczego się rozszedl? X Nie pisz tak glosno, nie widzisz ze tego pana zona zdradza, a raczej zdradzila dlatego sie rozszedl, tak przynajmniej pisze Autorka XXX Sypiala z innym a później stwierdziła, że chce być z kochankiem i tak się zakończył i związek. To bylo 3 lata temu przez ten czas miał dwie kobiety. Jedna była do łóżka, druga to był 8 miesięczny związek ale babka miała dorastające dzieci które ja zdominowały i się rozeszli. Tak to wygląda.

Gość gość
jak sie kochacie to moze sie udac

Gość Mloda ma pytanie
Kochamy i chce spróbować :)

Przeciez mowilem, ze facet przeszedl swoje i teraz moze chce sie ustatkowac wiec bedziesz dla niego dobra "partia". Pogadal bym jeszcze z Toba, moze innym razem jak czas pozwoli bo mialem kilka pytan. A poza tym jestes mloda ja stary wiec moglbym cie czegos nauczyc:P

Gość Mloda ma pytanie
Klawy77 XXX Pytaj :)

Gość gość
A ci znajomi to jego czy Twoi? Kolezanki czesto odradzaja bo chca miec faceta dla siebie. Moze z Twoja znajoma tez tak jest

Gość gość
Żyjesz w grzechu, cudzołożnico!

Gość Mloda ma pytanie
Znajome są moje :) wszystkie w stałych związkach z chłopakami ze studiów wiec może ich światopogląd jest ciasny i nie mieści im się w głowach ze wiek to nie wszystko.

Gość gość
Lepiej zbadaj bliżej dzieje jego małżeństwa. To może być bardzo pouczające!

Gość gość
Jak bedziesz czekac i zwlekac to facet sie rozmysli. Dobry seks i czesto. To podstawa

Gość Mloda ma pytanie
Gość 23:57 XXX A co mam badać była zdrada później rozwód i tyle .

Gość gość
Wiesz tyle, ile on chce, żebyś wiedziała. Ale DLACZEGO była zdrada?

Gość gość
Tu sie nie ma o co dowiadywac. Zaden facet po zdradzie nie bedzie czekal tyle. Faceta przekonasz tylko czestym dobrym seksem. A nie jakies od czasu do czasu