Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Wrzesień 9, 2015 Wstałam o piątej godzinie to zrobiłam sobie jajecznicę z trzydziestu jaj na boczku i pięć bagietek. Potem w pracy zjadłam pyszne śniadanie, zamówiłam sobie kebab, pepsi i chipsy. Potem na obiad to zamówił sobie kebab box a teraz na kolację zjadłam dwadzieścia kiełbasek smażonych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2015 aha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2015 won pedale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Wrzesień 9, 2015 Poza tym mam jeszcze batoniki takie z twarożku w czekoladzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2015 a ile ważysz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Wrzesień 9, 2015 85 kilo, 184 cm wzrostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 9, 2015 lubie wysokie żyrafy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aneta Krawczyk Puszczalska 0 Napisano Wrzesień 9, 2015 To iść do ZOO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach