Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy do ginekologa?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Na początku muszę prosić żebyście potraktowali moje pytanie poważnie. 8 miesięcy temu dostałam pierwszy okres. Do tej pory jest nieregularny, ale tym się nie martwię. Moje pytanie brzmi: kiedy mam pójść do ginekologa? A raczej kiedy powinno się pójść? A może w moim wieku nie powinnam pójść jeszcze do lekarza " od tego i owego "Nie mam raczej żadnym problemów. :D Napiszcie jeszcze jak wyglądała wasza wizyta u ginekologai jak wygląda taka wizyta.

Gość gość
A ile masz lat? Jaki jest cel wizyty u gina? Coś ci dolega?

Gość gość
ja poszłam do gina dopiero gdy zaczęłam współżycie przedtem nie miałam żadnych problemów, nic nie bolało, nie było infekcji, upławów, cykle regularne...

Gość gość
Cześć, Jestem studentką ostatniego roku ginekologii i jeśli chciałybyście o coś dotyczącego tej dziedziny zapytać to zapraszam do kontaktu. Mój mail joasia.lewandowska@o2 .pl

Gość bozenka40
Ja zaprowadziłam moją córkę właśnie po tym jak dostała pierwszy okres. Jako ze wiedzialam, że moge zaufać lekarzon zUltragenu to tam własnie poszłyśmy. Wiolałam, żeby jednak lekarz Młodej wytłumaczył, co to znaczy, że ma okres itd, bo jednak jakbym ja cos powiedziała w zły sposob to nie byloby fajnie. Tak więc idź, wytłumaczą Ci wszystko jesli masz ochotę oczywiście

Gość gość
gość dziś Cześć, Jestem studentką ostatniego roku ginekologii i jeśli chciałybyście o coś dotyczącego tej dziedziny zapytać to zapraszam do kontaktu. Mój mail joasia.lewandowska@o2 .pl x Od kiedy to istnieją takie odrębne studia, jak ginekologia? Studentki medycyny nie przesiadują na tego typu forach o 3ciej w nocy :P UWAGA, ZBOK W AKCJI! Nie pożywisz się, zboku :P