Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Popieramy Kaczyńskiego

Właściwie to fajnie byłoby mieć takiego ojca jak Jarosław Kaczyński

Polecane posty

Gość gość
No, a matką mógłby być Macierewicz Rodzice idealni

Gość gość
Nie wiem czy bym chciała ojca pedzia

Gość gość
Jaka stonoga? Ja patrzę na jego gesty, ruchy, wypowiedzi, na mowę ciała, na jego działania. Jestem psychiatrą z pięcioletnim doświadczeniem i geja na milę rozpoznam. Ogólnie Kaczyńskiego lubię i cieszę się, że PiS teraz wygra i że Duda jest prezydentem jemu przynajmniej wierzę na tych wszystkich uroczystościach rocznicowych typu Powstanie Warszawskie, bo PO to jak dla mnie szopkę odwalało i to kompletnie nieszczerą wręcz szyderczą, na odwal te kwiaty składali i kombatantom medale wręczali (tu wychodzi autorytet mojego taty właśnie, bo on mnie nauczył takie rzeczy zauważać) Kocham swojego tatę on był zawsze dla mnie super autorytetem nie muszę go szukać u Kaczyńskiego choć jako polityka bardzo go cenię

Gość gość
No normalnie, miękki, przestraszony pedzio węszący wszędzie układ. Pewnie posuwa w dupsko swojego kocura albo tego troglodyte z ptakiem pod spódnicą o nazwisku pawłowicz.

Gość gość
To nie jest mój wpis ten z dziś Nie będę tłumaczyć musiałabym z tobą pogadać na żywo, bo tu jest za dużo do tłumaczenia medycznym językiem i nie wszystko zrozumiesz jak napiszę. Po prostu wierz mi na słowo... albo nie wierz :) wisi mi to :)