Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

FOTA do oceny NOWA

Polecane posty

Gość gość
HiMuś Aniele nasz przesłodki :) daj jeszcze jakąś focie :)

Gość gość
w tej różowej będzie Ci przepięknie Aniołku :) i do tego te różowe buciki, mmm... ale będziesz laseczka :)❤️ może dasz nam focie w takiej kreacji? :)

w tej różowej mam fotki:P wrzucę wieczorkiem bo nie mam ich na kompie 🌼

Gość gość
szkoda, chciałem strzepać pod Ciebie :)

Gość gość
him a ty taka zdziwiona ,że można po ciąży byC szczupła?.59 kg to i tak jak świniak ,ale jak się tylko ćwiczy mięśnie piczy na tapecie z paryżewa to tak jest.Za 5 lat wróżę ci 10 kg więcej. Nara. P.s. na każdej focie jesteś wbita w elastyczne gacie korygujące, myślisz ,że tego nie widać? Powodzenia koniobijcy jak ją z elastycznych gaci dla parówki zaczniecie odpakowywać.

ważę 54/55 i wcale nie mam majtek korygujących ale to jedynie mój facet może potwierdzić.

Być może wyglądasz lepiej, zdecydowanie jeśli jesteś wyższa i szczuplejsza ale nie mów mi że jestem świniakiem skoro noszę rozmiar S. Zastanów się czy świnie mieszczą się w 36??

Gość gość
Aniołku powiedziałem Ci już coś :) Nie przejmuj się opiniami grubych spasionych przegranych zazdrośnic :) Masz cudowne ciało i nic tego nie zmieni :)

Gość gość
HiM jak Ci na imię Aniele? :)

Gość gość
Przepiękna Ewelinka :)

nie przejmuję się,kiedyś a i owszem ale mój facet w kółko mi powtarza że jestem mega atrakcyjna, że bardzo mu się podobam, żebym się nie odchudzała itp :) On też jest mega przystojny więc jego opinia nabiera na wartości bo jak latem pracowałam to komplementów tyle dostawalam że ciężko spamiętać ale nie oszukujmy się od mega przystojniaków one nie były :)

Gość gość
Fajna laska jesteś! Nie przejmuj się. Ja do Ciebie też miałbym parę zastrzeż, ale przecież nie ma ideałów (razu już napisałem, nie będę się powtarzał). Ogólnie jesteś super i masz zdecydowanie więcej plusów niż minusów. Wszystkiego dobrego!

Gość gość
Bardzo ładne sukienki , zrób zdjęcia to Doradzimy która najlepsza na wesele . Preparaty do psikania na grzyba są dobre ale musisz pozbyć się wilgoci bo inaczej dalej będzie się pojawiał. Polecam Savo na grzyb i pleśń . Pochłaniacz polecam Metylan stop wilgoci ten większy , kosztuje ok 50 zł . Wkład wystarcza na około 3 miesiące jest skuteczny ja zawsze mam w zimie postawiony i dobrze zbiera wilgoć . Chyba , że stać cię na droższy pochłaniacz .

Dzięki ja też to zawsze podkreślam że ideałów nie ma a skoro mój facet uważa mnie za ideał to pozostaje mi się tylko cieszyć i delektować szczęściem :) a to że nie błyszczę inteligencją to nie jest do końca moja wina_geny też się do tego przyczyniły.

Jeszcze póki co mnie stać, latem zarobiłam sporo kasy ale może kupię ten za 50zł co mówisz bo ten grzyb nie jest taki duży wcale w jednym rogu prawie nie widać a w drugim no jest trochę. Natomiast na ścianach które są od klatki schodowej wgl nie ma.

oki, może jutro zrobię fotki a w tej różowej to mam z ostatniego wesela tylko na siostry laptopie są bo mój jak się zawiesza to tracę wszystko.

Gość gość
miałaś nam nowe majteczki pokazać, chyba się nie doczekamy :(

Gość gość
To może masz słabą wentylację , albo ta ściana z grzybem jest zacieniona np drzewami . Kup SAVO I POPSIKAJ w miejscu grzyba tylko dobrze wywietrz i kup ten pochłaniacz to wyciągnie wilgoć z tych ścian gdzie jest grzyb .

Gość gość
Him z kazdym dniem odejmujesz sobie kg. Od kiedy s to 36 , w sieciówkach to 34, ale na ten rozmiar z ta wagą to ty się nie piszesz. Chyba , ze c***ani na bazarku wmawia , ze to s. Bo markowcyh ciuchów to ty nie masz, w wyginasz się jak pseudo modelka. Masz majtki korygujące , było widać kilka razy , może ci slepi onaniści tutaj ci uwierza, ale kazda laska to widzi.

Gość gość
jestes ekshibicjonistka? fajnie jak obcy ludzie cie ogladaja i krytykuja, jara cie to ? nie ogarniam takich osob

Gość gość
34 to xs , s to 36

czasem noszę 38 czyli M jak mam ochotę na luz, od ponad miesiąca ważę 55 a czasem rankiem 54!! pod białą sukienką nie mam majtek korygujących!! wgl nie posiadam tak owych! mam tylko jedne z wysokim stanem co nazwaliscie ****abcinymi.

i nigdzie nie napisałam że noszę rozmiar xs 34, nosiłam przy 50kg i nawet mam kilka rzeczy ale teraz się w nie nie wciskam.

Gość gość
HIM to jepana dziffka, kurffa piertolona.