Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do osób znających się na ginekologii

Polecane posty

Gość gość

czy jak naprzyklad ciąża trwa góra dwa tygodnie to czy przy takiej ciąży wczesnej ciąży poronienie występuje tylko z przyczyn biologicznych np.słaby materiał genetyczny, złe zagniezdzenie się w macicy itd czy mogą też na to poronienie wpłynąć czynniki z zewnątrz mechaniczne np. uderzenia w brzuch, wysiłek,bądź temperatura ? jak to jest ? z góry dziękuję za odpowiedzi !:)

Gość gość
Często dochodzi do poronienia czy poszycia po badaniu ginekologiczny przez pchanie zbędne łapy do pochyla tego zawsze powinien być partner przy całym badaniu jako nasz świadek.Mamy prawo do obecności nawet w szpitalu przy badaniu i zabiegu powinniśmy kozystac z tego.

Gość gość
Przeczytałem zaglodzenie macicy :P

Gość gość
aha rozumie ale czy w tak wczesnej ciąży też? mi głównie chodzi o czynniki z zewnątrz a nie wkładanie tam czegoś tak jak przy badaniu ginekologicznym ...bardziej chodzi mi o gniecenie brzucha albo uderzenia po brzuchu..bądź temperatura wody podczas kąpieli. Czy przy takiej dwutygodniowej ciąży dajmy na to jeśli by była to od tego można poronic czy takie wczesne poronienia sa tylko od czynników wewnętrznych biologicznych jak słaby plemnik itp

Gość Sanitas prawdziwa
A po co ci to wiedzieć? Współżyłaś to donoś ciąże i wydaj dziecko na świat a nie wypytuj jak się go pozbyć.

Gość gość
Nie Poroninsz od zbyt cieplej wody w wannie... chcesz się pozbyć problemu ?? Kup sobie gruszke aborcyjna i zrób to sama w domu...

Gość gość
Słuchaj idź do gina... potwierdź ta ciążę i nie rób nic na własną rękę to może tylko zrujnowac ci zdrowie.

Gość gość
No powiedz jesteś w ciąży ??

Gość gość
jeju dziewczyny w jakiej ciąży ?:D ja tylko pytam się :D

Gość gość
nie uwarzalas to teras do ginekologa

Gość gość
nie jestem taka glupia by to zrobić jakies aborcje co tu piszecie :) spokojnie...poprostu pytam bo chodzi mi o sytuacje sprzed kilku miesięcy i zastanawiam się czy jest możliwosc ze mogłam być w ciąży i poronic jeśli byłam to góra dwa tygodnie ciąża mogła by mieć ale nie miałam żadnych objawów tylko poprostu analizuje sobie bo wtedy współżyłam z facetem nie zabezpieczylismy się a potem żyłam sobie jak gdyby nigdy nic nie myślac o tym ze przecież mogę być w ciąży, między innymi pamiętam ze kąpiel brałam gorącą..tak to pod prysznicem zawsze się myje..i jedno co mnie martwi to ze wtedy robiłam sobie uciski na brzuch by pozbyć się cellulitu, tak gniotlam ten brzuch trochę uderzałam i poprostu rozkręciłam myśli i teraz myślę czy aby czasem ja miałam napewno tylko okres