Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

P**dusie męskie, dlaczego wypłakujecie się na KOBIECYM forum zamiast na męskich?

Polecane posty

Gość Taki_jeden_964
Nie plujcie się tak bo zaplujecie sobie cale mieszkanie. :)

Gość gość Mercedes
Sluchajcie!!!!!!po co dyskutujecie z tymi facetami!;!!;;dawno to powiadam zeby z nimi nie dyskutowac bo przecież żaden normalny facet tu nie pisze;!!!!!

Gość gość
gość Mercedes dziś Dokładnie tak samo uważam jak ty, po co z nimi dyskutujecie, przecież tu nie ma prawdziwych kobiet, tu są same kafeterianki, czyli odpady kobiecopodobne których nikt nie chce, więc użalają się nad sobą i swoim nieszczęśliwym życiem na forum.

Gość gość
Pierdzielicie :D oprócz totalnie gównianych tematów prawika i jego bandy :D można tu znaleźć dużo ciekawych tematów i dowiedzieć ciekawych rzeczy których nigdzie w necie się nie dowiesz. Oczywiście tam netykieta to świętość czyli sztywniactwo masakryczne i bany za jedno przekleństwo. To tylko internet a niektórzy to traktują w ch'uj poważnie. "ona o istnieniu kafeterii nie ma pojęcia, nie ma też facebooka i właśnie dlatego wiem, że jest wartościową osóbką" dokładnie, moja nawet komputera nie ma i nie istnieje w necie, podobnie jak ja, nie mamy facebooków czy innego g****a. Nie podniecamy się życiem innych tylko żyjemy naszym :)

Gość gość
i dlatego tu piszesz tasiemcowe posty , zero neta i zainteresowania.Jaki ułom umysłowy.sam sobie zaprzeczasz

Gość gość
Zero siedzenia na np fb i oglądania fotek bachorów. Kolejna którą coś zabolało? :D ale piszą tu też normalne osoby. Nie raz znalazłem coś czego szukałem tylko tu. :) ułomie umysłowy bez obrażania umiesz szmato coś napisać? :D