Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezinteresowna pomoc ze strony faceta?

Polecane posty

Gość gość

czy istnieje? jak myślicie?

Gość gość
A czemu ma nie istniec to zalezy od czlowieka jaki jest

Gość gość
Nie raz pomagałem swoim koleżankom bezinteresownie, jak się kogoś lubi, to chyba jest to dość naturalne, bo na tym polega przyjaźń! Aaaa no tak, młode pokolenie nie wie co oznacza pojęcie "przyjaźń".

Gość gość
A od kiedy to istnieje przyjaźń między kobietą a mężczyzną? NIE istniała i istnieć nie będzie.. Mężczyzna nigdy nie pomoże bezinteresownie . Jego pomoc ma zawsze jakieś podłoże. zawsze chodzi mu o jedno.....Nie wierzcie, że jest inaczej....jeżeli tak mówią to kłamią.

Gość gość
gość dziś Nie raz pomagałem swoim koleżankom bezinteresownie, jak się kogoś lubi, to chyba jest to dość naturalne, bo na tym polega przyjaźń! Hahaha co to znaczy lubi? i o to chodzi najpierw jest lubi a później kocha....Sami siebie nie znacie jacy jesteście.

Gość gość
No tak, dziś relacja kobieta-mężczyzna musi oznaczać od razu seks, bo inaczej to przecież nie da rady. Dziś faktycznie nic nie ma za darmo, coś takiego jak przyjaźń, koleżeństwo to pojęcia zapomniane.

Gość gość
Istnieje np w pracy koleżankom jak nie dają rady i to nie oznacza że ma mi nadstawić c**y od razu

Gość gość
Dokładnie!.Młode pokolenie to nierozumne istoty.Bezinteresowna przyjazn istnieje.Ja np.mam syna przez wzgląd na którego ktoś wiele razy mi pomogł dlatego jest moim przyjacielem.Przyjaciele moich dzieci są moimi przyjaciółmi.Ale wy jestescie zbyt tępi na to by to zrozumieć.S

Gość gość
Bo kobiety same nic nie robią bezinteresownie i dlatego o to samo podejrzewają mężczyzn :P

Gość gość sisi
16.59.nienormalny jesteś.Ja wszystkim pomagam i nie ma w tym nic nadzwyczajnego!

Gość gość
A gdyby facet pomagal kobiecie, ktora byl zainteresowany?

Gość gość
Kobietom się marzyła małych rozumkach nie mieści że ktoś może dla kogoś zrobić coś bezinteresownie. Pewnie dlatego że same nawet w seksie z partnerem wyznają zasadę "nic za darmo"