Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kobieta popieram bicie kobiet przez męża!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Mam taka prace ze sie zajmuje takimi kobietami. I szczeze mowiac szkoda bylo mi ich dopuki sie nie dowiedzialam ze leja swoje dzieci a zwlaszcza corki. Pasem erozbieraja je po ttwazty bija. A po czasie chca rozwodu z mezem bo jej przypieprzy w twaz. I co o tym myslicie?????? Bo ja jestem szszokowana. Chca praw i szacunku bo sa kobietam slabymi placza skarzal sie a co robia ze swoimi dziecmi bezbronnymi. Niewytrzymam niedlugo i im wygarne.

Gość gość
Jako facet stwierdzam ze Konwencja antyprzemocowa daje prawa kobietom na takie zachowanie. Baby do garow.

Gość gość
Autorko masz rację!!!

Gość gość
durne prowo, celowo napisane z tyloma ortami, żeby ktoś zwrócił na to uwagę? :D

Gość gość
Gender z***bane. Dziewczynki powinno sie bic od dziecinstwa i tlumaczyc ze maz bedzie ja tak samo bic jak bedzie ieposluszna.

Gość gość
Do garow z nimi

Gość gość
Masz głupie myslenie. NIC nie daje prawa do przemocy. To, ze one biją swe dzieci jest karygodne, ale nie daje prawa zadnemu facetowi, by je bił. Proste! Przemoc jest prymitywna.

Gość gość
A to ze facet bije kobiete jest karygodne ale nie daje prawa aby za to stracac ich do wiezienia. I co powiesz facet raz albo dwa uderzy w twaz zone bo obiau nie zrobila to wiezienie. A ona bije corke bo zile posprzatala i mowi jestes dziewczynka i musisz umiec bije naga pasem chodzi w pretach siniakach. I komu boli gorzej kto gorzej cierpi. Kobieta ktura z liscia dostala czy dziecko z pretami

Gość gość
to że ktoś cie kootasem po głowie bił usprawiedliwia twoje uposledzenie

Gość gość
A to ze jednna kobiete maz pobił bo ona bila corke kablem!!!!!!!!! To normalne i co jego trzeba ukarac a ona biedna. Tez mezczyzna plakal na sali sadowej ze ona kableb bila coreczke kochana jego. Chcecie kablem byc bici. Mi jej szkoda nie bylo. Wstretna kobieta poszkodowana bardzo przez meza a dziecko w czarnych siniakach chodzi i wszystko jej boli placze i ze chce do taty. Mamy p********a Konwencje antyprzemocowa ktora niszczy wszystkich.

Gość gość
I co broncie tych kobiet teraz wstretne baby. Co powiecie ze to nieznaczy ze trzeba ja bic?

Gość gość
powiemy ,że masz problem ze składnym pisaniem.Zastanawiam się jaki masz stopień upośledzenia.

Gość gość
Dziewczynki sa rospuszczone kiedys w podstawuwce juz dla taty i braci obiad robily pranie i sprzataly dla nich. A teraz co wyrosnie z nich kobiety kture nie ugotuja i nie upiora, a kiedys rekoma to robily. Szkoda gadac co za zony potem beda i sie niedziwie ze maz bedzie bil jak nic nie potrafia. Trzeba uczyc od malego i bic. I nie pzwalac na GENDER

Gość gość
baby to najgorsze kur/wiszony, plaga tej planety

Gość gość
Gościu z 17:03, masz rację, też się nad tym zastanawiam, co to za ułom :D

Gość gość
Kiedys widzialam jak matka uderzyła córke bo zile skrobala kartofle. I powiedziala do niej że tak samo bedzie dostawała od męża jak nie bedzie umiala jedzenia zrobić. I co teraz jest dobra posłuszna żona potrafi zadbać o potrzeby meża. Matka wyrobiła w niej strach przed mężem. I dobrze że wie że jej miejsce jest w kuchni. A nie na jakimś tam stanowisku za biurkiem. Jednym słowem dziewczynkom nie powinno sie dawac meskich przywilejów. Teraz wykształcone studia robią Bo chca kariere robic. Jeden biskup powiedzial nawet że nienalezy przykladac dziewczynki w szkołach do nauki.

Gość gość
Przestancie zwracac uwage na bledy autorka ma racje to powazny problem.

Gość gość
Gosc 17; 11 sam sobie piez i gotuj. Chcecie z dziewczynek sluzace dla braci i ojca zrobic to k***a na ISLAM sobie ić

Gość gość
problem można omawiać z kimś , kto jest w stanie poprawnie sformułować zdania i ująć tezę w ramy.A nie z kimś , kto bełkocze w swoim slangu.

Gość gość
Nie moja wina, że robisz błędy i ludzie się czepiają :P Poza tym, ty zdaje się, musiałaś dostawać niezły wp*****l, bo ci się nieźle poyebało pod kopułą.

Gość gość
Polecam wsszystkim durnym babom ksiazke OSTRZEZENIE Z ZASWIATOW Boawernture Mayer

Gość gość
Nie dostaalam ale zrozumialam ze Kobity sa winneczasem. Katowac dziecko do nieprzytomnosci to sie nalezy od meza jej. Bede bronic tego faceta w sadzie jak bedzie trzeba bo widzialam ta coreczke jego pobita kablem serce nmi scisnelo.

Gość gość
jaki to język plemienny?

Gość gość
straszny bełkot

Gość gość
Wejdźcie na kafeteria forum na temat gmina pokój odpiszcie prosze was o to

Gość gość
A w innych tematach inaczej spiewacie jak ktos pisze ze dziecko w samochodzie zostawia albo piany wiezie dziecko. A ja pisze o katowaniu przez matki a wy nic nawet was serce nie zaboli. Ciekawe co byscie zrobili aby wasze dziecko kablem ktos katowal nago. Albo wy sami dzieci katujecie. Naprawde jeste kobieta ale chyba trzeba rownouprawnienia zniecs. Dobrze ze PIS rzadzi KOnwencje antyprzemocowa Zlikwidowac zamiar ma.

Gość gość
Kobiecie trzeba wpiepszys tak samo jak dziecku jak marudzi kup to tamto. Maz sie stara zarabia kupuje utrzymuje a jej malo

Gość gość
za przemoc powinna być suka ukarana ,ale to trzeba sprawdzić jak wygląda to wychowanie, osobiście uważam ze tylko niektóre powinny mieć dzieci ale szalu c**y nikt nie powstrzyma

Gość gość
jak wiesz o przemocy zglos to